Setari Cookie-uri

4 metode pentru a-ti recapata increderea dupa un esec

Nu ceda in fata unei dezamagiri si dovedeste-ti ca esti o persoana puternica.

Regula 3: Simte-te frumoasa

Conteaza foarte mult sa te simti bine in pielea ta. Gandirea pozitiva are un rol major cand vrei sa te vindeci de un esec. Impaca-te cu tine si dovedeste-ti ca esti o persoana puternica. Aminteste-ti ca persoanele din jur vad exact ceea ce doresti sa le transmiti. Asadar, lasa tristetea si daca vrei sa schimbi ceva, nu mai sta pe ganduri. De exemplu, ai putea sa te imbraci diferit, ori sa adopti o noua coafura.

Chiar daca nu esti o mare sportiva, inscrie-te la sala ori sa apuca-te de alergat. Plimba-te mult si formeaza-ti un stil de viata activ.

cum depasesti un esec in dragoste

sursa foto: www.shutterstock.com

Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

Regula 4: Priveste partea plina a vietii

Apreciaza lucrurile pozitive din viata ta. Universul tau nu se poate prabusi din cauza unei deceptii. In viata o sa ai parte de incercari mult mai dure, pe care va trebui sa le depasesti.

Citește și:

Fiecare sfarsit aduce un nou inceput. Daca ai descoperit ca ai fost mintita, bucura-te ca ai aflat la timp si nu ai investit in continuare sentimente intr-o poveste neadevarata. Cu siguranta, destinul a pus deoparte si pentru tine fericire. Trebuie doar sa ai rabdare sa o intalnesti, sa o descoperi si apoi sa te bucuri de ea.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.