Setari Cookie-uri

4 metode pentru a-ti recapata increderea dupa un esec

Nu ceda in fata unei dezamagiri si dovedeste-ti ca esti o persoana puternica.

Printre lectiile mai putin placute pe care ni le serveste viata se numara si esecul. Orice nereusita ne afecteaza comportamentul si, in mod special ghinionul in dragoste reuseste intotdeauna sa ne provoace o mare suparare. Nu este usor sa o iei de la zero, dar trebuie sa privesti dincolo de tristete. Asadar, pune punct si ia-o de la capat.

Punct si de la capat. Cum iti recapeti increderea dupa un esec

sursa foto: www.shutterstock.com

Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

Regula 1: Nu trai in trecut

Primul pas pentru vindecarea sufletului tau ar fi sa te detasezi de trecut. O dezamagire nu se uita de pe o zi pe alta, dar daca o sa continui sa traiesti printre amintiri, nu vei face decat sa-ti prelungesti tristetea. Implica-te in activitati relaxante, menite sa te destinda si detaseaza-te de trecut. Recapata-ti increderea in propriile forte si aminteste-ti ca nimic nu te doboara, ci te face mai puternica.

Citește și:

Analizeaza-ti greselile si pune-ti in ordine prioritatile. Data viitoare vei stii sa nu mai repeti pasii care te-au adus pe o cale nedorita. Inainte sa te avanti in alte relatii, gaseste-ti linistea interioara si pune-ti ordine in ganduri.

Punct si de la capat. Cum iti recapeti increderea dupa un esec

sursa foto: www.shutterstock.com

Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

Regula 2: Inconjoara-te de prieteni

Nu ezita sa ceri ajutor cand simti ca esti coplesita de griji. Prietenii adevarati la nevoie se cunosc, asadar petrece mai mult timp in compania lor. Vorbeste despre ceea ce simti si o sa iti eliberezi mintea de ganduri negative. Trage o concluzie importanta din fiecare sfat primit.

Izolarea nu este o solutie. Dimpotriva, acum este momentul sa iti reiei toate acele activitati pe care le-ai neglijat. Nu-i asa ca ti-au lipsit discutiile prelungi ca intre fete si noptile albe? Recupereaza timpul pierdut.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.