Setari Cookie-uri

Dieta de sex pentru pofticiosi

Regimul de slabire nu a fost niciodata mai placut!

Pofticiosii doresc sa-si satisfaca la orice ora din zi si din noapte placerile. Si nu, nu vorbesc despre gurmanzii inraiti si mancarea care ingrasa. De aceasta data ma gandeam la acele delicii ale amorului, savuroase si apetisante, care te scapa de kiligramele in plus fara sa-ti provoace febra musculara.

Dieta de sex pentru toti pofticiosii se bazeaza pe o regula simpla: mai multa miscare, mai multe calorii consumate. Pozitiile cu un grad mare de dificultate nu sunt indicate in prima parte a zilei, deoarece v-ar putea extenua. Asadar, iata care este regimul recomandat de doua ori pe saptamana, preferabil in timpul weekend-ului.

Portia de dimineata, masaj sursa foto: shutterstock.com

Portia de dimineata

Micul dejun trebuie sa fie consistent si bine dozat. Dupa somn, corpul este inca amortit de aceea se recomanda miscari lente. Este indicat un masaj, menit sa revigoreze simturile. Acesta se incepe in pat, cu miscari lente si ar fi ideal sa continue la dus, intr-un ritm mai alert.

Citește și:

Dusul combinat cu miscarile energice vor produce placere dar si energia necesara arderii grasimilor. Pozitia recomandata ar fi in picioare, pe la spate, o alegere excitanta, capabila sa ofere orgasme de vis.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.