Setari Cookie-uri

4 Practici sexuale stravechi generatoare de orgasme

Imbunatateste-ti viata sexuala.

3. Orgii sexuale in Roma Antica

Lipsa de inhibitii si sexualitatea libera dominau asadar si in moda Romei antice. Obiceiurile stravechi promovau drepturile egale intre barbati si femei, iar actul sexual se concentra pe placerea de tip egoist. Aventurile sexuale erau tolerate, fiind un ritual obisnuit pentru a satisface dorintele trupesti. Placerea suprema avea o importanta foarte mare.

Asadar sexul din aceste vremuri incurajeaza desfraul si libertinajul. Depinde doar de tine cum alegi sa te lasi purtata de valurile placerii. Experimenteaza o noapte de orgasme alaturi de partenerul tau, ori invita o a treia persoana sa vi se alature.

sex sursa foto: shutterstock.com

4. India sau arta de a face sex

In traditiile idiene sexul este spiritual si are ca scop prelungirea placerii si a orgasmului. Sexul este mai mult decat un act fizic. In practicile antice indienii se foloseau de meditatie si pozitii dificile, cu origini in yoga, menite sa previna ejacularea barbatului si totodata, amanarea orgasmului. Muscaturile si zgarieturile pasionale erau considerate semn al poseiei intre parteneri.

Citește și:

Tine cont de practicile indiene stravechi daca preferi sexul tandru si afectuos. Fa-i cadou iubitului tau cartea dragostei, Kamasutra si impreuna invatati cum sa experimentati placerea. Descoperiti-va pasiunea si o sa va bucurati de armonie in viata sexuala. Variati pozitiile si incercati tehnici diversificate de saruturi si imbratisari.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.