Setari Cookie-uri

Top 10 diferente universale intre femei si barbati

Stii ca esti diferita, dar stii cum?

2. Cand il vedem pentru prima data

Cand femeile vad un barbat bine, ii zambesc frumos, clipesc de doua ori, se uita in alta parte, apoi il privesc din nou, pentru a se asigura ca au fost reperate ca persoane de interes.

Cand barbatii vad o femeie bine... ei, atunci incepe circul: se holbeaza de parca ar fi singura femeie de pe Pamant, fluiera, aplauda, „uite-o, frate, cum da din fund” si alte replici la fel de inteligente. De parca ei dau din urechi cand merg, nu din fese.

3. Dorinta de a-ti prezenta jumatatea

Parintii, prietenele, rudele si colegii trebuie sa stie cu cine iesi, cine este barbatul care te face fericita. Uneori, nici nu este nevoie sa te faca fericita, este de ajuns sa existe.

Barbatii ne vor prezenta prietenilor pentru a ne testa, apoi, dupa ce s-au convins de aproximativ 30 de ori ca suntem in regula, ne vor prezenta mamei.

Citește și:

4. Felul in care comunicam

Barbatii spun adesea ce au pe suflet, chiar daca uneori o fac in cel mai necizelat mod cu putinta. De altfel, iti vor explica de fiecare data motivul imposibilitatii de a comunica deschis cu o femeie: nu poti avea incredere intr-o fiinta care sangereaza 5 zile pe luna si nu moare.

Femeile, la cealalta extrema, spun foarte rar ce gandesc si, atunci cand o fac, sunt foarte subtile si folosesc un limbaj codificat. Si, de aceea, nu ne putem intelege unii cu altii decat daca ajungem, in tipul de comunicare, la un soi de compromis.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.