Setari Cookie-uri

Top 10 diferente universale intre femei si barbati

Stii ca esti diferita, dar stii cum?

5. Tipurile de prietenii

Femeile se incapataneaza sa creada ca pot avea prieteni de sex masculin care nu asteapta nicio recompensa fizica de la ele. Niciodata. Sub nicio forma. Nici macar in vis. Acest lucru este imposibil: se va gandi macar o data cum ar fi sa te sarute.

Trebuie mentionat ca exceptie fac prietenii de sex opus cu interes sexual pentru… propriul sex – este un fapt, nu il putem nega. Insa trebuie sa te asiguri ca homosexualitatea persoanei in cauza nu are, la randul sau, exceptii.

Pe de alta parte, majoritatea femeilor au majoritatea prietenelor in jurul lor doar pentru confortul propriu: ca sa vada ca exista cineva mai grasa, mai putin iubita, mai putin descurcareata, mai putin frumoasa, mai putin desteapta decat ele. Daca femeile se cearta intre ele, iese razboi. Daca femeile se lupta in gluma, iese razboi. Daca femeile discuta despe o cearta, iese razboi.

Citește și:

Si apoi sa ne gandim: barbatii, daca se intalnesc si isi dau noroc, se imprietenesc. Daca se bat, se imprietenesc apoi. Daca se imbata impreuna, se imprietenesc apoi. Daca se cearta, se impaca de fiecare data. Daca unul dintre prietenii lor a iesit cu fosta iubita, barbatii raman prieteni intre ei. Din punctul de vedere al prieteniilor cu acelasi sex, ii invidiez sincer.

6. De cate ori ne gandim la sex

Studiile au aratat ca barbatii se gandesc la sex mult mai des decat femeile. Desigur, acest rezultat a fost in functie de un numar limitat de oameni, motiv pentru care rezultatul este valabil pentru majoritatea indivizilor, nu pentru fiecare in parte si, cu siguranta, nu in fiecare zi.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.