Setari Cookie-uri

Top 10 diferente universale intre femei si barbati

Stii ca esti diferita, dar stii cum?

9. Impartasirea emotiilor

Noi, femeile, vrem sa auzim cat mai des despre cat de minunate suntem: cat de iubite suntem, cat de talentate suntem. Sa ni se spuna de mai multe ori pe zi ca suntem fiinte minunate, unice, destepte, amuzante, sexy si, unde mai pui, misterioase!

Barbatii, desi sunt foarte orgoliosi si adora sa fie laudati, nu se vor plange niciodata in public ca iubita lui nu i-a spus ca a observat ca a slabit 3 kilograme sau ca nu a ras aseara la acea gluma atat de buna pe care a facut-o.

De altfel, noua ne este mult mai usor sa spunem „Te iubesc” sau „Mi-e dor de tine ”, pe cand rostirea acestor lucruri, pentru ei, sunt un capat de tara.

10. Plusuri si minusuri

Acest subpunct se refera la corpurile noastre: sunt lucruri pe care toata lumea le constientizeaza, tocmai de aceea nu puteau lipsi.

Femeile au sani, barbatii nu (sau, cel putin, nu ar trebui). Barbatii au mai mult par facial, par mai mult si mai gros pe piept, mai mult (si neepilabil!) par pe picioare.

Citește și:

Femeile au palme mai mici, talpi mai mici, nasuri mai mici, urechi mai mici, iar barbatii au organe genitale mai evidente, maxilare mai evidente, oase mai puternice si folosesc, zice-se, mai mult din suprafata creierului (desi, uneori, destul de ineficient).

Sursa foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.