Setari Cookie-uri

Orgasme zilnice: Pozitii HOT pentru o saptamana!

Ai o saptamana la dispozitie pentru a incerca o pozitie sexuala noua!

Joi: Puntea dubla

Iubitul tau sta lungit in pat iar tu te asezi deasupra lui dar cu fata la exterior. Trebuie sa te intinzi inapoi indeajuns de mult incat sa te sprijini pe coate si sa-ti lipesti spatele de pieptul lui. Iti indoi picioarele si iti sprijini talpile pe genunchii lui.

El trebuie sa te sustina de talie si sa te penetreze cu miscari usoare. Avantajul acestei pozitii este ca partenerul tau iti poate stimula foarte usor clitorisul si va puteti roti foarte usor astfel incat sa treceti la o pozitie noua fara sa intrerupeti contactul.

Vineri: Laptop

La sfarsitul de saptamana, toata lumea se simte mai aventuroasa. Prin urmare, vinerea trebuie sa incerci ceva special. Cand iubitul tau sta pe fotoliu si se uita la televizor, fa-i o surpiza placuta si urca-te deasupra lui.

Stai cu fundul in poala lui si cu picioarele sprijinite de spatarul fotoliului, de-o parte si de alta a capului sau. Pentru mai multa sustinere, ii poti aseza o perna sub genunchi, astfel incat sa fii pozitionata cat mai sus. Miscarile vor fi controlate de tine, in masura in care te impingi cu picioarele de spatar.

Citește și:

Sambata: Unghi drept

Pentru aceasta pozitie, poti sa ramai in pat sau sa va mutati activitatile pe masa. Important este ca tu trebuie sa stai intinsa pe spate pe marginea patului sau a mesei, cu o perna sub cap. Partenerul tau trebuie sa te penetreze cu miscari usoare si in tot acest timp, are acces la sanii si la clitorisul tau.

Pentru a spori intensitatea senzatiilor, tu iti poti incrucisa picioarele la spatele lui ca sa il tragi spre tine, controland miscarile pe care le face. Dincolo de a fi o pozitie ideala pentru sex, iti da ocazia sa iti lucrezi muschii pelvieni.

Duminica: Relaxare in cuplu

Dupa o saptamna de activitate intensa, amandoi aveti nevoie de o pozitie speciala care sa va relaxeze insa care sa va dea posibilitatea sa va bucurati unul de celalat.

El trebuie sa stea intins in lateral, sprijinit in cot. Tu iti treci picioarele tale peste soldurile lui si stai intinsa pe spate, cu fundul spre poala lui, astfel incat corpul tau si al partenerului sa formeze un unghi de 90 de grade.

Citește și:

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.