Setari Cookie-uri

Cum treci peste o despartire dureroasa

V-ati despartit? Mergi mai departe cu fruntea sus!

Doua luni de la despartire

Inca traiesti intr-un carusel emotional si ai stari de spirit variate. Nu ai foarte multa incredere in tine si te poti simti deprimata. Cea mai mare teama in aceasta perioada este aceea ca nu mai poti avea incredere in cineva de acum inainte. Nivelul tau de energie este scazut si obosesti foarte repede izic si psihic.

Esti dominata mai degraba de pornirile emotionale decat de ratiune si poti lua decizii proaste. Nu face nimic sub impulsul momentului si nu lua nicio hotarare finala inainte sa te gandesti cu calm.

Nu te lasa coplesita de furie si continua sa tii legatura cu oamenii apropiati de tine.

Nu te invinovati si nu te tortura cu intrebari inutile. Ce ai gresit tu Ce a gresit el? Cine a gresit mai mult? De ce? Cum? Adevarul e ca acum nici nu mai conteaza. Important este ca tu sa treci peste toate acestea.

Trei luni de la despartire

Nu te simti inca destul de increzatoare in fortele tale dar nici nu mai plangi atat de des.
Trebuie sa constientizezi ca indiferent de tot ce se intampla in jurul tau, tu esti prioritatea ta numarul 1. Ai grija de tine si de corpul tau, mananca regulat si dormi cel putin 8 ore pe noapte.

Chiar daca esti ingrijorata cu privire la viitorul tau, nu trebuie sa te descurajezi. Concentreaza-te asupra carierei, a familiei si asupra prietenilor.

Citește și:

Sase luni de la despartire

Acum este perioada in care judeci lucrurile dintr-o perspectiva si iti faci ordine in ganduri si emotii. Tot acum incepi sa te simti mai puternica din punct de vedere fizic si emotional.

Chiar daca inca te mai doare, aceste sentimente sunt mai usor de suportat si nici nu mai sunt la fel de acute.

La 6 luni de la o despartire este momentul potrivit sa iesi din nou in lume, sa cunosti oameni noi si chiar sa accepti cateva intalniri cu potentiali parteneri. Nu este cazul sa te arunci acum intr-o noua relatie pentru ca nu esti tocmai pregatita din punct de vedere emotional insa nu te impiedica nimic sa te distrezi putin.

Atunci cand o relatie ajunge la final, trebuie sa iti amintesti ca viata ta nu a inceput cu partenerul tau si nici nu se va sfarsi cu acesta. Tu esti cel mai important om din viata ta si trebuie sa ai grija de tine.

Citește și:


sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.