Setari Cookie-uri

Cum treci peste o despartire dureroasa

V-ati despartit? Mergi mai departe cu fruntea sus!

Orice despartire este dureroasa si cu cat a durat o relatie mai mult, cu atat esti mai putin pregatita pentru un deznodamant care te raneste.

Daca tu esti cea care a pus capat relatiei, atunci cu siguranta ti-ai facut multe scenarii in cap si stii deja ce o sa urmeze. Eventual iti faci planuri de viitor si iei mai usor decizii. In acest caz, separarea de partener nu este la fel de dureroasa. Dar atunci cand se intampla invers, nu poti sa traiesti mereu cu teama in suflet.

Daca celalalt a pus capat legaturii voastre, probabil ca vei trece printr-un soc iar emotiile tale vor varia de la furie la vinovatie sau chiar usurare.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru o vindecare emotionala sanatoasa.


sursa foto: shutterstock

O luna de la despartire

In aceste prime zile te simti cu siguranta vulnerabila si amortita sufleteste. Poti fi deprimata sau furioasa, rusinata sau vinovata. Este normal sa plangi des si poti crede ca nu vei mai iubi niciodata.

Citește și:

Nu iti face griji, toate acestea sunt reactii normale. In aceasta perioada delicata, ai nevoie de sprijin emotional. Poti discuta cu cineva din familie in care ai incredere, cu un prieten bun sau chiar cu un psiholog.

Nu te invinovati prea tare. Daca v-ati despartit, nu inseamna ca a fost o prostie sa te increzi in partenerul tau. Increderea este unul dintre elementele fundamentale intr-o relatie si nu trebuie sa te lasi descurajata daca ti-a fost inselata.

La fel de normal este sa simti nevoia de a-ti tine mintea ocupata. Acesta este un lucru bun atat timp cat nu iti fortezi limitele organismului si nu te epuizezi.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.