Setari Cookie-uri

6 semne ca pentru el esti o optiune, nu o prioritate!

Crezi ca totul este perfect in relatia ta de cuplu si ca lucrurile se indreapta intr-o directie favorabila? Chiar daca mai scartaie pe alocuri, iubirea voastra pare de neclintit, iar sentimentele par sa se intensifice pe zi ce trece. Dar parca ceva scartaie si nu merge conform planului. Daca esti atenta, ai putea vedea semnele care iti arata ca el nu te considera o prioritate in viata lui.

1. Nu iti acorda suficienta atentie

Ce inseamna asta? Asa cum fiecare dintre noi percepe acest lucru diferit, asa pot sa spun si eu ca ar exista mai multe raspunsuri, dar am sa incerc sa formulez unul general.

Cand purtati o discutie, nu este tocmai atent la ceea ce ii spui, sau daca se preface ca il intereseaza, schimba cu usurinta subiectul. Nu crede ca ceea ce ii spui tu este atat de important si nicidecum faza care te-a deranjat nu a fost atat de grava.

Ii dai cateva mesaje si raspunde doar la unul sau doua dintre ele. Il suni de mai multe ori si iti respinge apelul, dupa care iti trimite un mesaj in care iti spune ca are ceva de facut si te suna el cand termina (evident ca uita sa mai sune).

Dar tu treci peste toate astea si nu ii mai spui individului nimic, pentru ca iti dai seama ca nu ai cu cine sta de vorba. Preferi sa accepti situatia asa cum este ea si sa te gandesti ca ar putea exista si lucruri mai grave.

Citește și:

2. Nu te prezinta prietenilor

Sa zicem ca ati trecut oarecum de perioada incipienta a relatiei, de cele 2-3 luni in care va cunoasteti, iesiti ca doi porumbei si vorbiti verzi si uscate ca sa vedeti ce si cum gandeste fiecare.

Tu i-ai prezentat cateva dintre prietenele tale, chiar si cativa dintre prieteni, dar se pare ca el nu da niciun semn ca ar vrea sa te prezinte amicilor de pahar si nu numai.

Obisnuiti sa iesiti in oras doar voi doi, iar cand ii propui sa organizatio seara cu prietenii gaseste diferite scuze care sa il scuteasca de explicatii inutile (dupa parerea lui).
Prietenii lui mereu au treaba, sunt oameni ocupati, ba sunt plecati pe undeva, sau pur si simplu se gandeste el ca nu te-ai integra in grup.

Si la un moment dat, te plictisesti de toate astea si incepi sa te gandesti ca i-ar putea fi rusine cu tine, sau ca are pe altcineva, sau ca pur si simplu nu esti atat de importanta in viata lui pe cat ti-ai dori tu sa fii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.