Setari Cookie-uri

6 semne ca pentru el esti o optiune, nu o prioritate!

Crezi ca totul este perfect in relatia ta de cuplu si ca lucrurile se indreapta intr-o directie favorabila? Chiar daca mai scartaie pe alocuri, iubirea voastra pare de neclintit, iar sentimentele par sa se intensifice pe zi ce trece. Dar parca ceva scartaie si nu merge conform planului. Daca esti atenta, ai putea vedea semnele care iti arata ca el nu te considera o prioritate in viata lui.

3. Nu iesiti in oras

Ati iesit in oras de cateva ori cand v-ati cunoscut si cam atat. De cand l-ai chemat la tine, individul nu mai da semne ca ar vrea sa iasa la o plimbare in parc, la o terasa sau la un pranz in doi.

Nu faceti altceva decat sa stati in casa, sa vizionati un film, un pahar de vin cam aia e. Nici discutiile nu mai sunt parca atat de interesante cum erau la inceput.

Nu auzi decat "sunt foarte obosit", "am alergat toata ziua", "ma doare capul de nu mai pot", "nu mai suport orasul asta aglomerat", etc. si incepeti sa spuneti prin ce minunatii ati trecut fiecare in ziua respectiva (lucruri balane de altfel) si nimic concret, nimic care sa diversifice un pic conversatiile.

4. Nu te include in planurile de viitor

Inevitabil ajungeti la discutii despre planuri de viitor fie ele legate de cariera sau de vacanta.

Citește și:

Si iti spune cum ar vrea el sa devina un businessman de succes, si cum ar vrea sa isi petreaca vacantele pe Coasta de Azur sau in Saint Tropez. Si iti mai spune ca viseaza sa aiba o casa frumoasa, cu piscina si doi caini mari, cu o terasa superba si o bucatarie mare.

Si tu te inmoi toata cand auzi asta si te gandesti ca este un barbat independent care stie ce vrea de la viata. Exact ce aveai tu nevoie! Dar cum facem cu faptul ca el nu te include in planurile de viitor? nici macar in cele de vacanta.

Ar trebui sa te gandesti un pic si sa vezi ca de fapt exista o problema, si ca optiunea de a va petrece vacantele impreuna nu este luata in calcul de catre iubitul tau partener.

5. Nu e atent la ceea ce iti doresti

Vrei sa mergi la film diseara si el nu are chef pentru ca e prea obosit sau pur si simplu nu ii place filmul ales de tine. Ai sa spui ca asta se intampla peste tot si ca o sa mergeti intr-o alta zi la film (cand de fapt sti ca lucrurile nu stau chiar asa), deci nu e un capat de tara.

Citește și:

Trupa ta preferata va concerta in Romania pentru prima data si iti doresti din tot sufletul sa mergi la concert. Foarte bine! Nu ai decat sa mergi singura pentru ca el asculta alt gen muzical si nu o sa stea acolo cateva ore sa se plictiseasca in timp ce te priveste cat esti de fericita si incantata de eveniment.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.