Setari Cookie-uri

6 semne ca pentru el esti o optiune, nu o prioritate!

Crezi ca totul este perfect in relatia ta de cuplu si ca lucrurile se indreapta intr-o directie favorabila? Chiar daca mai scartaie pe alocuri, iubirea voastra pare de neclintit, iar sentimentele par sa se intensifice pe zi ce trece. Dar parca ceva scartaie si nu merge conform planului. Daca esti atenta, ai putea vedea semnele care iti arata ca el nu te considera o prioritate in viata lui.

Ai chef de o plimbare in parc. Nici sa nu te gandesti! Nu e genul care sa faca asta si punct.

Ti-e pofta de o pizza si ii propui sa mergeti la masa. El deja a mancat si nu mai are nevoie de inca ceva. Plus ca nu ar putea sa stea sa bea un suc in timp ce tu iti satisfaci pofta.

Ati trecut cu masina pe langa magazinul tau preferat si ai zarit in vitrina o super rochita. Si ce daca, ia-ti gandul de la ea pentru ca nu va intoarce el masina pentru o prostie de rochita. Daca iti place atat de mult, poti sa te intorci singura sa o cumperi.

Si lista poate continua astfel incat sa iti dai seama ca nu esti cea mai importanta fiinta pentru el si ca te priveste mai mult ca pe un accesoriu, sau ca pe ceva cu care isi umple putinul timp liber ramas.

6. Nu te roaga sa il insotesti la evenimente importante

Il tot auzi vorbind de nunti, botezuri, petreceri aniversare sau zile onomastice, dar nici vorba de lansarea unei invitatii.

Citește și:

Prefera sa mearga singur la cele cinci nunti pe care le are in acest an (gaseste el cu ce sa isi umple timpul si cu cine sa danseze cele 2 melodii pe care le cunoaste).

Botezul e mai mult o obligatie si plus de asta, este posibil ca unele dintre rudele lui sa fie prezente la eveniment. Daca nu vrea sa ii cunosti prietenii, imagineaza-ti ce parere are despre vizita la parinti sau intalnirea cu cele cateva rude pe care le are.

Zilele onomastice, petrecerile aniversare si toate evenimentele de acest gen se petrec intre prieteni. Nu are cum sa te invite pentru ca nici macar nu ii cunosti si se gandeste ca te-ai simti poate un pic stanjenita.

Stiu ca pare dur tot ceea ce ti-am spus eu aici, dar din pacate este adevarat. Si tu, care te gandesi ca este barbatul perfect si poate ca acum este doar un pic ocupat...ti-am distrus asteptarile, dar mai bine sa te previn de acum, pana cand nu este prea tarziu.

Citește și:

foto prima pagina femeie trista sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.