Setari Cookie-uri

6 semne ca pentru el esti o optiune, nu o prioritate!

Crezi ca totul este perfect in relatia ta de cuplu si ca lucrurile se indreapta intr-o directie favorabila? Chiar daca mai scartaie pe alocuri, iubirea voastra pare de neclintit, iar sentimentele par sa se intensifice pe zi ce trece. Dar parca ceva scartaie si nu merge conform planului. Daca esti atenta, ai putea vedea semnele care iti arata ca el nu te considera o prioritate in viata lui.

Si zici ca va iubiti si totul e perfect? Ca te simti bine in prezenta lui, ca te face sa razi, iti aduce bomboane si te alinta asa cum nu a mai facut-o nimeni? Crezi ca l-ai intalnit pe Fat-Frumos?

As vrea sa te felicit, dar ceva ma retine. Nu stiu sigur daca ai analizat toate lucrurile inainte sa spui ca el este barbatul alaturi de care te vezi si peste ani de zile.

Si ce daca nu iesiti prea mult in oras? Ce conteaza ca nu i-ai cunoscut nici unul dintre prieteni? Are vreo importanta ca nu se tine de cuvant atunci cand trebuie sa va vedeti si el anuleaza asta cu 10 minute inainte? sau si mai rau, nu iti spune nimic si te lasa sa astepti. E suparat si nu vrea sa vorbeasca cu tine?

Ai spune ca toate astea sunt lucruri minore si ca trebuie sa lasi de la tine ca sa fie bine. Are si el treburile si problemele lui, familia lui, prietenii lui. Are nevoie de timp pentru el. Are atatea pe cap incat nu stie ce sa mai faca si unde sa se duca mai intai, cum sa se imparta astfel incat sa impace pe toata lumea.

Citește și:

Dar ce se intampla atunci cand ii impaca pe toti mai putin pe tine? Cum te simti cand te gandesti ca pentru el esti o optiune, nicidecum o prioritate?

foto femeie tanara plictisita sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.