Setari Cookie-uri

Porcul, taurul sau boul: Tu ce animal ai in pat?

Unii barbati se cred tauri comunali dar sunt boi incornorati

Traversarea unui oras cu mijlocul de transport in comun poate fi un lucru foarte plictisitor si ca sa treaca timpul mai usor, imi place sa studiez oamenii din jurul meu, cu predilectie barbatii.

Nu am intalnit pana acum doi barbati la fel si cu siguranta, fiecare are cate ceva special. Imi plac mainile lor cu degete lungi si barba nerasa de o zi. Imi place ca isi fac griji despre freza si motul din frunte, asa cum ne facem si noi.

Si tot stand si analizandu-i, am inceput sa-i impart pe categorii “animalice”.

1. Armasarul

De regula, armasarul este un domn trecut de 30 de ani. Are suficienta experienta de viata si cauta in general iepsoare mai tinere decat dumnealui, ca sa-si demonstreze ca inca mai poate si viata de abia incepe.

De regula, este foarte entuziasmat in pat si nu ii este teama sa-si puna in practica fanteziile. Are foarte multa energie si este gata sa o ia de la capat de cateva ori pe noapte.

Citește și:

foto shutterstock tanar isi saruta iubita pe gat

2. Boul

Trista si egoista fiinta! Cel mai mare talent al sau este sa te calce pe nervi. Se lauda singur cu performantele sale sexuale dar imediat cum isi da nadragii jos, se transforma in nataraus bipedus.

Mai departe de pozitia mamaie-tataie nu stie sa faca nimic. Si oricum, nici n-ai timp sa faci ceva concret pentru ca in 2 minute intra, scutura oleaca din soldul drept si o data din soldul stang si si-a incheiat socotelile cu vaginul.

De orgasmul tau, ramai sa te ocupi tu ad labam.

3. Iepurasul

De regula e foarte tanar si foarte dornic dar lipsa experientei isi spune cuvantul. Din fericire, iepurasul dureaza, dureaza, dureaza asa ca are tot timpul din lume sa invete.

E mai timid uneori si i se ridica “urechile” mai greu insa atunci cand se apuca de treaba si capata curaj, sa te tii fugareli prin casa si maraton sexual de stiu pana si vecinii de la scara doi ca sunteti angajati intr-o cursa lunga tutto nudo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.