Setari Cookie-uri

Porcul, taurul sau boul: Tu ce animal ai in pat?

Unii barbati se cred tauri comunali dar sunt boi incornorati

4. Cocosul

Sa nu il subestimezi niciodata! Desi este relativ mic, cocosul are suficient avant si energie cat sa dea si boului. Are imaginatie si ii place sa-si cam inmoaie ciocul.

Singura problmea este ca-l inmoaie pe unde apuca. Fidelitatea nu exista in vocabularul lui si in principiu, cand vine vorba de gaini, merg si cele mai batrane ca se pricep la bucatarie.

5. Magariul

Specie de sorginte moldovineasca. Scurt si la obiect.

Pune punctul pe I si te lucreaza ca pe sosete: una pe fata, una pi dos! Are un simt al umorului de neegalat insa cand e vorba de iubit la pielea goala, nu-i arde de saga. Stie exact ce vrea de la tine si stie cum sa obtina ce-si doreste.

Desi nu este apreciat la adevarata lui calitate, magariul este un gentil in pat si stie ca doamnele-s primele. Singura lui meteahna este ca se plictiseste relativ repede si dispare. In ceata.

Citește și:


6. Motanul

Ii place sa se alinte si sa toarca la tine in poala daca te porti frumos cu el si ii scoli interesul. Lucru care, de altfel, se intampla destul de rar.

Motanii sunt pretentiosi, pretiosi si cusurgii ca sopranele de coloratura. Daca insa ii calci pe coada, ar fi bine sa te feresti pentru ca zgarie si lasa urme.

Desi sunt destul de pasionali in pat, tu vei fi nevoita sa depui cel mai mult efort pentru ca dumnealor dau din pelvis de doua ori pe minut, cat sa nu zici ca zace scandura sub tine!

Cel mai mare avantaj alaturi de motani este ca se pricep la vanatoare si mananca cu pofta vrabiute si alte pasaruici.

7. Porcul

L-am lasat la urma pentru ca este cea mai comuna specie pe care o poti intalni. De regula, habiteaza in varful patului si isi paraseste culcusul cu greu, doar atunci cand trebuie sa isi satisfaca vreo nevoie.

Daca ii e foame, guita pana i se pune in fata o troaca de mancare, hapaieste in regim de urgenta apoi se retrage grohaind multumit.

Citește și:

Se pare ca apa nu ii face bine si prefera sa se hidrateze cu bere. Din aceasta cauza, in jurul sau pluteste cate un miros specific.

Din observatii empirice, constatam ca are obiceiuri usor canibale. Femeile din jurul sau sunt adesea auzite exclamand “Mi-ai mancat ficatii”.

De asemenea, porcul poate fi considerat un vampir energetic datorita momentelor repetate in care partenera sa se plange ca “i-a mancat sufletul”.

Ritualul sau de imperechere nu este foarte complicat si isi atrage partenera cu grohaituri specifice sau o impinge usor cu burta in timp ce aceasta doarme.

Orgasmul femeii nu intra in fisa postului pentru el si paseaza sarcina mai departe, catre alt departament. De regula, al magariului.


sursa foto prima pagina shutterstock barbat in natura

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.