Stii foarte bine ca barbatilor nu le place sa auda expresii de genul "ursuletul meu", "iepurasul meu iubit", "ingerasul meu" si alte dulcegarii asemanatoase. Le considera prea siropoase si parca nu ii definesc ca barbati.

5 chei pentru o relatie de cuplu fericita

Nici la propunerea ta "hai sa ii cunosti pe ai mei" nu va reactiona exact asa cum ti-ai fi dorit. La inceput va ezita, si va face asta o perioada buna de timp, pentru ca ei spre deosebire de noi nu se viseaza in postura de miri inca de la varsta de sase ani.

foto cuplu trist sursa shutterstock

Si lista expresiilor sau a frazelor pe care barbatii nu vor sa le auda de la partenera lor poate continua insa ne vom limita doar la cele mai intalnite dintre ele si sunt sigura ca la unele nici nu te asteptai sa le regasesti in aceasta lista.

1. "Sunt prea grasa"

In momentul in care ii spui asta unui barbat el stie ca indiferent de cate ori iti va spune ca arati bine, ca esti sexy, ca il atragi si ca nu exista femeie mai frumoasa decat tine, nu va reusi sa te faca sa iti schimbi aceasta parere.

Majoritatea barbatilor nu cauta sa aiba langa ei top modele, femei trase ca prin inel sau ca biscuitele pe dunga. Vor ca atunci cand sunteti in pat sa nu ii fie teama sa te atinga, sa te ia in brate si sa iti admire formele apetisante.

Dragoste in cuvinte: Citate inspirationale pentru povesti de dragoste nemuritoare
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: