Setari Cookie-uri

7 Fraze pe care barbatii NU vor sa le auda NICIODATA de la partenera lor!

Barbatii nu inteleg multe lucruri in ceea ce le priveste pe femei, insa sunt anumite aspecte care chiar ii scot din minti!

2. "Inainte sa te cunosc pe tine am avut N iubiti"

Recunoaste ca nici tu nu vrei sa ii stii toata istoria din punct de vedere amoros, nu te intereseaza cate iubite a avut, ce a facut cu fiecare si cum (sau cel putin asa ar trebui sa fie) asa ca nu incepe sa ii numeri pe degetele de la maini (mai ales daca nu sunt suficiente) cati barbati au trecut pana acum in viata ta, si mai ales, care sunt motivele pentru care ai renuntat la ei.

3. "Iubitule, nu in seara asta, ma doare capul ingrozitor"

Pe langa faptul ca iti va spune ca sexul este cel mai bun analgezic pentru durerile de cap, va crede imediat ca nu te mai atrage fizic sau mai rau, ca ai pe altcineva.

Daca vrei sa eviti o partida de sex, gandeste-te mai mult inainte sa gasesti o scuza pentru ca durerea de cap nu mai este de mult un impediment.

4. "As vrea sa te prezint parintilor, ce zici?"

Citește și:

Va accepta cu zambetul pe buze doar daca in ziua imediat urmatoare este programata nunta voastra, in caz contrar, va incerca pe cat de mult sa amane momentul si sa evite sa ii intalneasca pe ai tai.

Si asta nu pentru ca nu ar vrea ceva serios de la tine ci pentru simplul fapt ca se gandescte la cat de incordat va sta si cat de analizat o sa fie in special de catre tatal tau care nu vrea sa isi lase fata pe mainile unui terchea-berchea.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.