Setari Cookie-uri

7 Fraze pe care barbatii NU vor sa le auda NICIODATA de la partenera lor!

Barbatii nu inteleg multe lucruri in ceea ce le priveste pe femei, insa sunt anumite aspecte care chiar ii scot din minti!

5. "Te-ai gandit vreodata la viitorul nostru?"

Barbatii nu agreeaza presiunile pe care femeile le fac asupra lor. Trebuie sa le lasam timp suficient pentru ca astfel toate lucrurile pe care ni le dorim vor veni in mod natural din partea lor.

Presiunile exercitate asupra lor ii vor speria si se vor simti constransi de circumstante, ori tu nu vrei ca un barbat sa te ceara de sotie doar pentru ca l-ai batut la cap cu asta.

6. "Am dat o avere pe pantofii astia noi!"

Dupa ce ca ei nu inteleg mania noastra pentru cumparaturi si parca li se ridica parul pe ceafa cand aud ca vrei sa il iei la o sesiune de shopping, mai vii si ii spui ca pantofii cei noi te-au costat cat salariul pe trei luni!

Bineinteles ca si ei apreciaza o pereche de pantofi frumosi si ca vor sa te vada eleganta de fiecare data cand iesiti in oras, insa detaliile despre pret si alte lucruri nu il vor interesa niciodata.

Citește și:

7. "Toti barbatii sunt la fel!"

Cele mai multe dintre noi folosim aceasta expresie din ce in ce mai des si de cele mai multe ori in circumstante nepotrivite. Pe cat de des o folosim noi si credem ca este relevanta, pe atat de mult o urasc barbatii si ar vrea-o disparuta din vocabularul feminin.

foto prima pagina barbat care se uita la o femeie frumoasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.