Setari Cookie-uri

Ohm-sexual: Cum iti imbunatateste yoga viata sexuala?

Top 3 pozitii sexuale inspirate din yoga

Pozitie de sex si yoga „Gandacelul mort”

Nu este cel mai sexy nume din lume insa aceasta pozitie poate intari muschii abdomenului si ai spatelui. In plus, deschide larg anumite zone ale corpului si astfe a primit si denumirea de „sotul fericit”. Tot ce ai de facut este sa stai intinsa pe spate si sa iti tragi picioarele spre tine astfel incat picioarele tale vor ajunge de-o parte si de alta a corpului.

Indoi genunchii la 90 de grade si iti prinzi talpile cu mainile. Daca folositi aceasta pozitie pentru sex, unghiul de penetrare va fi destul de adanc si sunt recomandate miscarile profunde si indelungate.

Pozitie de sex si yoga „Pozitia copilului”

De regula, pozitia copilului se executa la sfarsitul unui exercitiu indelungat si a fost preluata in mai multe tipuri de activitati fizice. Aceasta este menita pentru a relaxa intregul corp si pentru a intinde muschii spatelui.

Citește și:

Trebuie sa te asezi in genunchi, cu fluierele picioarelor lipite de pamant., Te intinzi apoi in fata, cu mainile drepte si palmele puse pe podea. Sexul din aceasta pozitie poate oferi o minunata stimulare a punctului G si ii ofera acces partenerului la zonele erogene.

Penetrarea se va face pe la spate si, pentru a nu-ti pierde echilibrul, partenerul tau iti poate sustine soldurile cu mainile.

Pozitie de sex si yoga „Zeita legata”

Daca esti incepatoare si muschii, precum si incheieturile tale nu sunt foarte flexibile, ai nevoie de doua perne. Pentru executarea acestei posturi, trebuie sa stai intinsa pe spate, cu mainile ridicate deasupra capului, ca intr-o pozitie de rugaciune.

Trebuie sa iti desfaci apoi picioarele si sa le tragi usor spre tine, fara sa le ridici de pe podea apoi sa iti lipesti talpile una de cealalta. Aici sunt utile pernele pe care le poti pune de-o parte si de alta a ta, astfel incat fiecare genunchi sa stea sprijinit pe cate o perna. Trepat, pe masura ce capeti mai multa flexibilitate, este recomandat sa renunti la ele.

Citește și:

Daca iti doresti sa folosesti aceasta pozitie pentru sex, penetrarea se va face ca in cazul clasicului misionar. In plus, pozitia mainilor tale permite legarea lor cu o esarfa, daca iti doresti sa condimentezi un pic lucrurile.

foto prima pagina shutterstock cuplu de yoghini

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.