Setari Cookie-uri

4 tabuuri sexule si adevarul din spatele lor

Ce se ascunde dupa cele mai delicate tabuuri despre sexualitate?

3. Pegging

Pe romaneste, pegging este acea activitate sexuala desfasurata intre o femeie si un barbat in care cel de pe urma este penetrat anal de partenera sa care poarta un strap on, respectiv un dildo prins cu o centura.

Numarul de barbati hetero care practica acest lucru este surprinzator de mare insa din cauza asocierii peiorative cu homosexualitatea, cei mai multi dintre ei se feresc sa recunoasca acest lucru.

Trebuie reamintit faptul ca printr-un astfel de contact sexual, este stimulat ceea ce se numeste Punctul G masculin. Cele mai multe dintre cupluri practica aceasta activitate manati de dorinta de a testa ce simte celalalt in timpul actului sexual.

Anumite femei isi doresc sa inteleaga mai bine sentimentele pe care le experimenteaza barbatii atunci cand isi penetreaza partenerele si invers, barbati care isi doresc sa inteleaga mai bine sentimentele iubitelor.

Citește și:

Pentru a fi cu adevarat placuta, o astfel de activitate trebuie sa fie insotita de un lubrifiant pe baza de apa si de multa rabdare. Experienta poate fi destul de dureroasa, mai ales prima data insa daca penetrarea se va face incet, dand rimp muschilor sa se acomodeze, senzatiile pot fi extrem de placute.

4. Sex in grup

Pune impreuna un grup de barbati si femei, da drumul la muzica si se numeste ca ai o petrecere. Adauga in amestec un numar x de prezervative si conga la pielea goala si rezulta o orgie. Sexul in grup este unul dintre cele mai mari tabuuri in ceea ce priveste sexualitatea umana.

Cei mai multi dintre oameni nu pot concepe ca o astfel de activitate intima sa se desfasoare cu mai mult de doua persoane. Pe de cealalta parte, unii dintre noi au facut din acest lucru un stil de viata.

Mai mult de atat, astazi, cu precadere in Europa de vest, exista o sumedenie de cluburi dedicate swinggerilor, cat si celor care cauta parteneri pentru sex in grup.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock barbat sexy

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.