Setari Cookie-uri

Top 5 jucarii sexuale pentru cupluri

Top 5 vibratoare si alte jucarii sexuale pe care trebuie sa le incercati impreuna!

Jucariile sexuale sunt una dintre cele mai directe modalitati prin care cuplurile isi pot imbogati partidele de sex. Unele dintre ele, in ciuda faptului ca arata ca dispozitive pentru anatomii extraterestre, pot oferi fiori de placere nebanuiti ambilor parteneri in acelasi timp.

Pe de cealalta parte, exista jucarii sexuale de cuplu menite pentru preludiu. Cele mai multe dintre ele sunt concepute sub forma unor joculete senzuale si fiecare etapa a acestora presupune explorarea trupului celuilalt.

In cele din urma, ce-a de-a treia categorie de jucarii sexuale este conceputa sub forma unor dispozitive sau a unor seturi amuzante, menite mai degraba sa starneasca intai rasul in cuplu, de abia apoi pasiunea.

Vibrator Deux Zini pentru cupluri

Cu un aspect compact si care nu duce cu gandul la nazbatii sexuale, vibratorul Deux Zini este conceput atat pentru ea, cat si pentru el. Cel cu forma concava este menit sa stimuleze penisul si testiculele iar cel convex este special conceput pentru anatomia feminina si stimuleaza clitorisul.

Citește și:

Acestea nu functioneaza pe baterii, ci se tin la incarcat timp de 2 ore apoi pot fi folosite alte 4 fara nicio problema. Totusi, pentru a nu strica bateria, nu trebuie incarcat mai des de 1 data la 24 de ore.

Disponibil AICI

Vibrator pentru cupluri We Vibe 4 Plus aflate intr-o relatie la mii de kilometri distanta

Vibratoarele pentru cupluri We Vibe 4 Plus au pasit in viitor prin inventarea acestui dispozitiv sexual. Acesta functioneaza atunci cand cei doi sunt in acelasi pat sau la mii de kilometri distanta unul de celalalt.

Cea mai simpla metoda de utilizare este cea clasica, insa nu uitati, de fiecare data veti avea nevoie de un strop de lubrifiant pe baza de apa pe stimulatorul pentru punctul G. Acesta se introduce usor in vagin, iar celalalt stimulator se pozitioneaza pe clitoris.

Dimensiunile reduse ale acestuia permit penetrarea in timp ce vibratorul este pornit. Mai mult de atat, puteti sa alegeti impreuna intensitatea si durata vibratiilor, apoi sa faceti din acestea setari personalizate pe care le veti salva.

Citește și:

In cele din urma, prin intermediul aplicatiei mobile, puteti controla dispozitivele de la orice distanta si, practic, de pe orice continent, fara sa fie necesara autentificarea. Wow!

Vibratorul pentru cupluri aflate în relație la distanță poate fi acționat printr-o telecomandă wireless sau poate fi controlat direct de pe un smartphone, de la mii de kilometri distanță. Dispozitive mobile compatibile cu acest vibrator: iPhone 4S sau mai nou, iPod Touch 5th Gen sau mai nou, iPad 3rd Gen sau mai noi, iPad mini sau mai nou si dispozitive cu Android 4.3 sau mai nou (Bluetooth Smart Ready).

Vibratorul We Vibe 4 Plus e AICI

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.