Jucariile sexuale sunt una dintre cele mai directe modalitati prin care cuplurile isi pot imbogati partidele de sex. Unele dintre ele, in ciuda faptului ca arata ca dispozitive pentru anatomii extraterester, pot oferi fiori de placere nebanuiti ambilor parteneri in acelasi timp.

Video: I s-a cerut sa sculpteze un brad de Craciun in centrul Parisului. In schimb, a facut o jucarie sexuala de 24 m inaltime

Pe de cealalta parte, exista jucarii sexuale de cuplu menite pentru preludiu. Cele mai multe dintre ele sunt concepute sub forma unor joculete senzuale si fiecare etapa a acestora presupune explorarea trupului celuilalt.

In cele din urma, ce-a de-a treia categorie de jucarii sexuale este conceputa sub forma unor dispozitive sau a unor seturi amuzante, menite mai degraba sa starneasca intai rasul in cuplu, de abia apoi pasiunea.

1. Vibrator Deux Zini pentru cupluri

Cu un aspect compact si care nu duce cu gandul la nazbatii sexuale, vibratorul Deux Zini este conceput atat pentru ea, cat si pentru el. Cel cu forma concava este menit sa stimuleze penisul si testiculele iar cel convex este special conceput pentru anatomia feminina si stimuleaza clitorisul.

Acestea nu functioneaza pe baterii, ci se tin la incarcat timp de 2 ore apoi poate fi folosit alte 4 fara nicio problema. Totusi, pentru a nu strica bateria nu trebuie incarcat mai des de 1 data la 24 de ore.

Produs disponibil pe VibratoareDeLux.ro

2. Vibrator pentru cupluri We Vibe 4 Plus

Vibratoarele pentru cupluri au pasit in viitor prin inventarea acestui dispozitiv sexual. Acesta functioneaza atunci cand cei doi sunt in acelasi pat sau la mii de kilometri distanta.

Cea mai simpla metoda de utilizare este cea clasica insa nu uitati, de fiecare data veti avea nevoie de un strop de lubrifiant pe baza de apa pe stimulatorul pentru punctul G. Acesta se introduce usor in vagin iar celalalt stimulator se pozitioneaza pe clitoris.

Dimensiunile reduse ale acestuia permit penetrarea in timp ce vibratorul este pornit. Mai mult de atat, puteti sa alegeti impreuna intensitatea si durata vibratiilor, apoi sa faceti din acestea setari personalizate pe care le veti salva.

In cele din urma, prin intermediul aplicatiei mobile, puteti controla dispozitivele de la orice distanta si, practic, de pe orice continent, fara sa fie necesara autentificarea.

Produs disponibil pe SexShop.ro

Cele mai bizare jucarii sexuale din lume
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: