Setari Cookie-uri

Top 5 jucarii sexuale pentru cupluri

Top 5 vibratoare si alte jucarii sexuale pe care trebuie sa le incercati impreuna!

Set de jucarii sexuale pentru cupluri

De ce sa va multumiti cu un vibrator pentru doi sau un simplu stimulator pentru punctul G atunci cand puteti avea mai multe instrumente de joaca la un loc? Setul pentu cupluri poate fi un cadou ideal atunci cand vreti sa va surprindeti unul pe celalalt sau atunci cand este pusa la cale o petrecere a burlacitelor.

Un astfel de set contine un sir cu 10 bile anale, cu o lungime de 32 de cm si un diametru de la 0,9 cm pana la 3,5 cm, un inel pentru penis in forme de buze, precum si un manson cu bilute.

De asemenea, acesta include si bile vaginale, precum si un dildo cu forma anatomica. In acelasi timp, are si un vibrator clasic de 17,5 cm pe care poate fi pus mansonul prelungitor cu striatii. Acesta din urma poate fi folosit la fel de bine si pe deget sau pe penis.

In cele din urma, ultimele elemente din set sunt plugul anal si oul vibrator cu telecomanda. Toate dispozitivele vin cu baterii incluse si NU sunt rezistente la apa.

Citește și:

Set de jucării sexuale pentru cuplu AICI

Set romantic pentru masaj erotic

Toata lumea adora sa primeasca un masaj insa lucrurile se vor incinge rapid daca veti folosi ulei de masaj infuzat cu feromoni va catifela pielea si va aprinde simturile. Mai mult de atat, setul include un set de zaruri care contin tot soiul de porunci senzuale.

Acestea indica o actiune, o parte a corpului si locul din casa in care trebuie executata „pedeapsa”. In cele din urma, dupa ce v-ati aprins, puteti folosi impreuna minivibratorul clasic inclus in set si care are viteze multiple.

Vezi uleiuri erotice AICI

Darts pe dezbracate

Celebrul joc de indemanare pare mai degraba potrivit pentru un bar decat pentru o seara de cuplu. Totusi, aceasta jucarie sexuala permite partenerilor sa se dezbrace unul pe celalalt, cu conditia ca sageta asa nimereasca exact articolul de imbracaminte desenat pe roata.

Citește și:

Prin urmare, unul dintre parteneri va arunca sageata iar aceasta, cu putin noroc, va ateriza intr-unul dintre segmentele care indica ce parte a tinutei vestimentare trebuie sa piarda celalalt.

Vezi AICI selecție de Darts

Foto prima pagina conrado / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.