Ghidul incepatorului in sexul anal

Ghidul incepatorului in sexul anal
Kudika
4 Septembrie 2015

Ce trebuie sa faci pentru o partida de sex anal fara durere!

Dintre toate subiectele sexuale din lume, sexul anal ocupa inca un loc fruntas in randul tabuurilor. Atat timp cat este un act sexual consimtit fara doar si poate de ambii parteneri, atunci cu siguranta pentru unii oameni poate fi o sursa de placere. Totusi, pentru ca din punct de vedere anatomic, anusul este o „o strada cu sens” unic, atunci cand sexul anal este facut asa cum trebuie, si nu cum este ilustrat in filmele porno, poate fi o experienta unica. Prin urmare, iata cele cateva reguli care pot transforma acest tabu sexual intr-o ocazie speciala de a te bucura de intimitate.

1. Prima regula, si cea mai importanta, valabila in absolut toate aspectele vietii sexuale este sa faci sex anal doar daca iti doresti cu adevarat aceasta experienta noua. Nu trebuie sa faci acest lucru doar pentru ca partenerul tau isi doreste sa incerce si altceva, sau pentru ca esti presata intr-un alt fel. Importanta este dorinta ta si daca simti ca asta vrei sa faci, atunci nu trebuie decat sa iti urmezi intuitia.

Foto mnowicki / Shutterstock

2. Chiar daca esti intr-o relatie stabila si foloseste alte mijloace de contraceptie, atunci cand faci sex anal, ideal ar fi sa folositi un prezervativ. Exista doua mari argumente pentru utilizarea acestuia. In primul rand, va actiona ca o bariera impotriva bacteriilor specifice acestei zone anatomice. In al doilea rand, pentru ca anusul nu se lubrifiaza natural, folosirea unui prezervativ poate face penetrarea mai usoara.

3. Folositi lubrifiant. Tocmai din motivul anterior mentionat, penetrarea anala fara lubrifiant poate fi dureroasa, cu atat mai mult daca este vorba de o prima experienta de acest fel . Desigur, o anumita senzatie de disconfort sau chiar de durere este absolut normala insa daca acestea transforma actul sexual in ceva complet neplacut, atunci cu siguranta nu este momentul sa mergi mai departe.

4. Nu va grabiti nicaieri. Pentru a fi o experienta cat se poate de placuta pentru ambii parteneri, cel mai bun sfat este sa nu va grabiti, sub nicio forma. Prin urmare, daca te-ai hotarat ca este o experienta pe care trebuie sa o incerci, ar fi bine sa nu incercati de la inceput o penetrare. In schimb, poti achizitiona o jucarie sexuala de mici dimensiuni, cum ar fi un glont sau un ou cu vibratii. Folosirea acestora se poate face cu lubrifiant si nici nu necesita o penetrare.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri