Setari Cookie-uri

Ghidul incepatorului in sexul anal

Ce trebuie sa faci pentru o partida de sex anal fara durere!

Foto mnowicki / Shutterstock

2. Chiar daca esti intr-o relatie stabila si foloseste alte mijloace de contraceptie, atunci cand faci sex anal, ideal ar fi sa folositi un prezervativ. Exista doua mari argumente pentru utilizarea acestuia. In primul rand, va actiona ca o bariera impotriva bacteriilor specifice acestei zone anatomice. In al doilea rand, pentru ca anusul nu se lubrifiaza natural, folosirea unui prezervativ poate face penetrarea mai usoara.

3. Folositi lubrifiant. Tocmai din motivul anterior mentionat, penetrarea anala fara lubrifiant poate fi dureroasa, cu atat mai mult daca este vorba de o prima experienta de acest fel . Desigur, o anumita senzatie de disconfort sau chiar de durere este absolut normala insa daca acestea transforma actul sexual in ceva complet neplacut, atunci cu siguranta nu este momentul sa mergi mai departe.

Citește și:

4. Nu va grabiti nicaieri. Pentru a fi o experienta cat se poate de placuta pentru ambii parteneri, cel mai bun sfat este sa nu va grabiti, sub nicio forma. Prin urmare, daca te-ai hotarat ca este o experienta pe care trebuie sa o incerci, ar fi bine sa nu incercati de la inceput o penetrare. In schimb, poti achizitiona o jucarie sexuala de mici dimensiuni, cum ar fi un glont sau un ou cu vibratii. Folosirea acestora se poate face cu lubrifiant si nici nu necesita o penetrare.

Prin urmare, acestea pot fi utilizate pentru masarea anusului. Aceasta zona este puternic inervata iar senzatiile vor fi cu siguranta intensa. In acelasi timp, dupa ce anusul este destul de relaxat, partenerul poate incerca o usoara penetrare cu un deget. Abia cand al doilea deget poate fi introdus fara o senzatie puternica de durere si disconfort, de abia acum este recomandata penetrarea.

Citește și:

De asemenea, la fel de importanta este reutilizarea lubrifiantului in timpul contactului sexual, in special daca este un produs pe baza de apa pentru ca acesta are tendinta de a se usca mai repede. O alta varianta ar fi lubrifiantul pe baza de ulei insa problema cu acesta este ca se curata destul de greu de pe haine sau asternuturi.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.