Setari Cookie-uri

Machiajul de club

Regulile machiajului de seara.

Machiajul de club poate fi indraznet si expresiv. Seara,mizeaza pe combinatii intense si accente sidefate care iti vor oferi un look de exceptie. Uite ce reguli trebuie sa incluzi in ritualul tau de infrumusetare :

Lumineaza tenul

Seara, tenul ar trebui sa aiba o stralucire placuta, menita sa ofere chipului un aspect fresh. Ca sa obtii acest effect aplica inainte sa te machiezi o crema hidratanta, apoi foloseste un fond de ten iluminator cu o textura fina si supla.

Corecturile sunt necesare asa ca orice imperfectiune trebuie sa dispara si in egala masura te poti folosi de un iluminator de ten pentru a modela zonele pe care vrei sa le scoti mai mult in evidenta si aici se califica cu siguranta pometii, arcada sau puntea nasului.

Poti sa folosesti doua tipuri de blush, astfel incat sa accentuezi si pometii. Foloseste o baza mata care sa ofere culoare si in egala masura sculptare iar spre tample, pe zona inalta a pometilor aplica un blush cu particule sidefate. Alege o nuanta bronze si amestec-o foarte bine cu primul strat, astfel in cat trecerea de la un ton la altul sa fie insesizabila.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.