Setari Cookie-uri

Pas cu pas: Cum se realizeaza machiajul buzelor perfecte

Secrete pentru machiajul buzelor.

Machiajul buzelor este foarte important pentru o infatisare proaspata si eleganta. Redefineste aspectul fetei adaugand-i un plus de expresivitate si corecteaza anumite imperfectiuni. Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa obtii buze perfecte, irezistibile:

Pasul 1: Foloseste o baza

Cand iti machiezi tenul aplica un strat fin de fond de ten si pe buze. Deseneaza conturul buzelor, apoi intinde creionul foarte bine spre interiorul buzelor. Fondul de ten ar rebui sa fie cu o nuanta mai deschisa, dar nu mai inchis decat pielea. Acest truc va prelungi persistenta rujului fara sa ii modifice nuanta.

Pasul 2: Contureaza

Conturul are un rol foarte important in machiajul buzelor. Le defineste aspectul si corecteaza anumite imperfectiuni. Buzele subtiri pot deveni mai pline, dar trebuie sa folosesti culorile potrivite ca sa obtii rezultatul dorit. Alege un creion intr-o culoare asemanatoare cu rujul. Conturul trebuie sa fie insesizabil, in caz contrar efectul va fi unul inestetic.

Citește și:

Traseaza o linie fina pe marginea buzelor fara sa depasesti conturul natural. O alta optiune ar fi sa colorezi buzele in intregime cu creionul si apoi sa aplici rujul dorit. In prealabil, estompeaza surplusul cu un servetel umed.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.