Setari Cookie-uri

Machiajul smokey eyes

Cum se realizeaza machiajul preferat al celebritatilor.

Seducator si extravagant, smokey eyes este un machiaj intens, preferat de majoritatea celebritatilor. Permanent in tendinte, subliniaza privirea si se adapteaza foarte usor intr-o tinuta de ocazie. Se realizeaza in cativa pasi simpli si garanteaza o aparitie de efect:

Pasul 1: Alege un fond de ten cu putere mare de acoperire

Chipul trebuie sa aiba un aspect mat, lipsit de impuritati. Estompeaza imperfectiunile cu un corector potrivit, intr-o nuanta apropiata pielii, apoi aplica fondul de ten cu un burete sau cu o pensula speciala. Alege un produs hidratant, rezistent la transfer cu o putere mare de acoperire. Fixeaza machiajul fetei cu o pudra pulbere, insistand in zona T si sub ochi.

Pasul 2: Combina culorile potrivite

Smokey eyes a devenit un machiaj versatil. Nuantele clasice fumurii au fost inlocuite treptat de culori diferite precum albastru, violet, lila, roz sau maro. Daca iti doresti sa ramai fidela clasicului smokey eyes, il poti realiza foarte usor combinand culorile potrivite.

Citește și:

Incepe machiajul pleoapei aplicand un primer, asteapta sa se usuce apoi contureaza marginea pleoapei cu un dermatograf negru. Nu trebuie sa iti faci probleme daca linia ta nu este perfect dreapta.

Estompeaza-o cu o pensula catre coltul exterior si va capata imediat un aspect fumuriu. Contureaza in acelasi mod si pleoapa inferioara, prelungind usor coltul in exterior.

Urmeaza primul strat de fard. Intinde pe toata suprafata pleoapei mobile un fard gri inchis si intinde-l foarte bine. Ofera luminozitate privirii cu un fard mai deschis cu un ton, aplicat din coltul intern al ochilor catre exterior. Omogenizeaza foarte bine trecerea de la o nuanta la alta cu o pensula moale. Daca iti doresti un plus de intensitate, contureaza si pleoapa inferioara cu o tusa fina de fard gri, apoi finiseaza-i aspectul cu varful unui buretel. Defineste forma sprancenelor si fixeaza aspectul privirii cu doua, trei straturi de mascara sau gene false.

Citește și:

Pasul 3: Adauga accente de culoare

Adauga un plus de culoare pometilor printr-un fard de obraz roz piersica. Pentru machiajul buzelor foloseste un gloss transparent sau un ruj cremos nude perlat, care va conferi un plus de volum si stralucire.
sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.