Setari Cookie-uri

Machiaj special: Clasic Movie Star

Afla totul despre machiajul clasic, inspirat din stilul anilor '50.

Machiajul clasic inspirat din filmele vechi adauga o nota de rafinament si eleganta infatisarii. Reprezinta alegerea perfecta pentru o seara speciala, fiind un tip de make-up usor de adaptat si in vestimentatie. Se potriveste la o tinuta vintage, dar completeaza foarte bine si o rochie neagra clasica.

Acest machiaj este feminin, discret si deloc extravagant. Este inspirat din moda anilor ’50 si se situeaza in topul tendintelor de sezon in materie de frumusete. Make-up artistii au reinterpretat stiluri mai vechi, pastrand totusi cateva elemente specifice anilor trecuti. Iata principalele caracteristici ale machiajului clasic:

1. Tenul are un aspect natural

Imbraca fata si gatul cu un fond de ten cat mai apropiat de nuanta pielii tale. Intinde-l foarte bine cu pensula sau un buretel, apoi tapoteaza discret zonele uscate ale fetei pentru a finisa produsul. Foloseste un fond de ten cu o textura mata si acopera imperfectiunile cu un corector cremos, ales cu o nuanta mai deschisa decat pielea.

Citește și:

Finiseaza tenul cu un strat de pudra pulbere. Se aplica in zona barbiei, a nasului si a fruntii, apoi se intinde uniform catre conturul fetei.

2. Machiajul ochilor este variat

Privirea iese in evidenta printr-un machiaj mai accentuat. Fardurile variaza in functie de ocazie, asadar machiajul se poate realiza in culori neuter cu accente intense. Alege farduri in tonuri calde nude, bej, maro, roz sau gri. In coltul interior al pleoapelor se folosesc farduri deschise pentru luminozitate si in exterior creeaza umbre cu farduri mai inchise cu un ton sau doua.

In machiajul clasic privirea este subliniata printr-un contur fin realizat cu ajutorul tusului lichid negru. Acesta se foloseste la final dupa ce a fost finnalizat machiajul ochilor pentru a nu fi acoperit de fard. Se aplica prin linii scurte, din aproape in aproape, de la interior catre exteriorul pleoapei.

Citește și:

machiaj clasic sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.