Setari Cookie-uri

Joia, ziua buna pentru sex. Restul saptamanii la ce foloseste?

Foarte multi oameni urasc ziua de luni pentru ca trebuie sa se intoarca la rutina zilnica, dupa un weekend plin de distractii, la fel cum iubesc ziua de vineri, pentru ca toata rutina saptamanala inceteaza.

Sursa: 9AM.

Foarte multi oameni urasc ziua de luni pentru ca trebuie sa se intoarca la rutina zilnica, dupa un weekend plin de distractii, la fel cum iubesc ziua de vineri, pentru ca toata rutina saptamanala inceteaza. Insa, oricare ar fi ziua saptamanii in care te afla, exista o anumita zi, numai buna pentru anumite activitati.

Luni: Cea mai buna zi sa scapi de stress

Gaseste-ti putin timp sa te relaxezi, in fiecare zi de luni. Un studiu publicat de catre British Medical Journal arata ca 20% dintre persoanele stresate sunt mai predispuse sa sufere un infarct sau afectiuni cardio respiratorii, in zilele de luni.

Acest lucru ar putea fi accentuat si daca weekendul a fost plin de petreceri, stropit cu alcool, iar intoarcerea la munca este mult prea stresanta, scrie medicmagic.net.

Un sfat ar fi, daca este posibil, sa lucrezi de acasa: claxoanele si aglomeratia din trafic sau din mijloacele de transport nu vor face decat sa te streseze si mai mult, chiar inainte de a incepe munca. Cea mai aglomerata perioada lunea, pe sosea, este intre 8 si 10 AM fiindca masinile sunt mai lente, deoarece au stat in garaj sau parcare in weekend.

Lunea nu e nici o zi foarte buna sa incepi o dieta
. Statisticile arata ca oamenii care incep o cura de slabire lunea o sa renunte la ea marti seara.

Marti: Cea mai buna zi de facut liste si planuri

Potrivit unui sondaj realizat de catre Galup, exista o rata de randament mai crescuta martea, indiferent de meserie. Sondajul a aratat de asemenea, ca 39% dintre persoanele cu un job stabil nu sunt deloc productivi lunea, asa ca toate planurile si listele ar trebui facute a doua zi dupa intoarcerea din weekend.

Intre timp, potrivit unui alt sondaj GfK NOP, martea, exista foarte putine cupluri care fac sex, deoarece sunt prea ocupate cu rutina.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.