Setari Cookie-uri

Joia, ziua buna pentru sex. Restul saptamanii la ce foloseste?

Foarte multi oameni urasc ziua de luni pentru ca trebuie sa se intoarca la rutina zilnica, dupa un weekend plin de distractii, la fel cum iubesc ziua de vineri, pentru ca toata rutina saptamanala inceteaza.

Vinerea: Cea mai buna zi pentru a renunta la fumat

Potrivit unui studiu realizat in Stetele Unite ale Americii, faptul ca oamenii renunta la fumat intr-o zi de vineri ii face sa reziste tentatiei de a se reapuca de tigari in weekend. Acest lucru se intampla deoarece vinerea este prima zi in care oamenii se simt, in general, determinati sa renunte la fumat.

Sambata : Cea mai buna zii sa "fii pe faza"

Potrivit publicatiei British Medical Journal, statisticile arata ca 70% dintre oameni sunt internati sambata la spital, din cauza abuzului excesiv de alcool, mult mai ridicat decat in celelalte zile ale saptamanii.

Sambata este o zi buna si pentru facut copii, Biroul de Statistici Nationale de Marea Britanie arata ca, sambata e cea mai buna zi pentru a concepe copii, mai ales daca vrei sa fie un invingator.

Potrivit aceluiasi sondaj BSN, se pare ca, daca este nascut intr-o zi de sambata, copilul are sanse mai mari sa devina Prim Ministru. 21 de prim ministri din intreaga lume, s-au nascut din 1900 si pana in prezent, intr-o zi de sambata.

Duminica: Cea mai buna zi sa te relaxezi

In weekend este cel mai bun sa elimini oboseala si sa te relaxezi alaturi de prieteni ori familie. Gaseste-ti un loc sa te relaxezi.

Este bine sa-ti face rezerve de energie pentru saptamana care urmeaza. Incearca sa eviti consumul de alcool si sa intarzii pana noaptea tarziu in oras fiindca, din pacate, luni dimineata trebuie sa te intorci la munca!

Sursa: 9AM.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.