Setari Cookie-uri

Joia, ziua buna pentru sex. Restul saptamanii la ce foloseste?

Foarte multi oameni urasc ziua de luni pentru ca trebuie sa se intoarca la rutina zilnica, dupa un weekend plin de distractii, la fel cum iubesc ziua de vineri, pentru ca toata rutina saptamanala inceteaza.

Miercurea: Cea mai buna zi sa-ti cauti partener

Bazat pe rezultate unui alt sondaj, 40 de procente dintre cei 8.000 de participanti singuri (neimplicati intr-o nicio relatie) sunt de parere ca miercurea este cea mai buna zi de a merge la o prima intalnire.

Acest lucru se intampla mai ales, deoarece, daca intalnirea merge bine, ei au "timp de respiro" o zi inainte de a merge la urmatoarea intalnire vinerea si in weekend. Iar daca nu "iese" nimic, poti aranja o intalnire cu prietenii.

Sefii sunt cei mai receptivi la toate cererile pentru marirea salariului
, arata un sondaj realizat pe 1500 de respondenti britanici. Se pare ca sefii, sunt prea ocupati cu mailurile si pregatirea saptamanii in curs, lunea, iar joia si vinerea sunt plictisiti si asteapta weekendul, asa ca e mai probabil sa refuze cererile de mariri.

Joia: Cea mai buna zi pentru sex

Potrivit expertilor de la London School of Economics, joia este cea mai buna zi pentru a face sex.

In aceasta zi, organismul inregistreaza un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale saptamanii, sustin oamenii de stiinta, potrivit psychologytoday.com.

In ceea ce priveste momentul zilei ideal pentru a face sex, expertii au constatat ca nevoile femeilor difera de cele ale barbatilor. Astfel, barbatii prefera sexul de dimineata deoarece in acest moment al zilei nivelul de testosteron este la cote maxime, iar erectia este una puternica. De cealalta parte, organismul femeilor inregistreaza cel mai mare nivel de hormoni sexuali dupa-amiaza sau seara.

Specialistii sustin ca este de preferat sexul de dimineata, deoarece atunci energia e la cote maxime. In plus, persoanele care fac sex dimineata se simt bine pe tot parcursul zilei, deoarece se elibereaza in organism hormoni precum oxitocina, supranumit si hormonul iubirii.

Sexul facut seara este benefic pentru eliberarea tensiunii acumulate pe parcursul zilei, dar cercetatorii atrag atentia ca satisfactia partidelor de amor facute dupa terminarea programului de lucru poate fi diminuata deoarece organismul este slabit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.