(P) Ai aflat de protectia solara tridimensionala?

Kudika
6 Iulie 2011

Stiati ca 18% din populatia Europei se confrunta cu ceea ce se numeste eruptie polimorfa la lumina sau mai bine zis, alergii solare (conform unui studiu UE)?

Stiati ca 18% din populatia Europei se confrunta cu ceea ce se numeste eruptie polimorfa la lumina sau mai bine zis, alergii solare (conform unui studiu UE)? Pielea sensibila este cea mai predispusa unor astfel de probleme, pentru ca se inroseste si se irita foarte repede, iar cel mai important lucru pentru aceasta piele este protectia solara. Soare, vara, plimbari, plaja, piscina.. Toate acestea iti pot transforma vacanta intr-una extraordinara, sau intr-una de cosmar daca nu iei in considerare protectia solara, cu atat mai mult daca ai o piele sensibila.

Protectie solara asemenea plantelor de desert

Protectia solara tridimensionala asigura sanatatea pielii tale datorita combinatiei de trei filtre: minerale, organice si biologice. Filtrele minerale au in componenta lor micropigmenti care asigura protectie de suprafata impotriva radiatiilor UVA si UVB, in timp ce filtrele organice asigura protectie profunda impotriva radiatiilor UVA si UVB, continand Tinosorb S. In final, filtrele biologice contin Licochalcone A, un ingredient natural cu efect antioxidant ce penetreaza profund in piele si neutralizeaza radicalii liberi fotoindusi. Licochalcone A este extras din radacinile de lemn dulce chinezesc – o planta care traieste in desert si rezista la temperaturi de peste 60 de grade. De aceea, si-a dezvoltat un mecanism propriu de aparare impotriva radiatiilor UV prin eliberarea unor enzime care au efect anti-oxidant si care protejeaza celulele plantelor de efectul daunator al radicalilor liberi creati de radiatiile solare.

Sanatate pentru pielea ta

Protectia solara 3D este esentiala pentru a avea un concediu reusit alaturi de cei dragi. Indiferent de varsta sau ten, pielea noastra are nevoie de protectie solara, cu atat mai mult in timpul verii, cand stam mult mai mult afara. Eucerin vine in intampinarea nevoilor tale cu gama Eucerin SUN, pentru toate tipurile de piele si categoriile de varsta, singura gama care ofera tripla protectie solara: UVA, UVB si Lichocalcone A.

Protectie tridimensionala pentru toata familia... de la Eucerin SUN

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri