Setari Cookie-uri

(P) Care este secretul noilor salate a la McDonald's?

Toata lumea se intreaba cum fac salatele de la McDonald's sa arate atat de bine si sa aiba mereu un look diferit? Asa ca salatele au hotarat sa se destainuie pentru tine si sa-ti ofere cateva sfaturi pentru un stil de viata sanatos:

“Mi se spune Romaine inca de pe vremea romanilor. Vitamina A, Omega 3 si Vitamina B3 sunt doar cateva dintre motivele pentru care oamenii ma apreciaza de mii de ani.”

“Despre mine se spune ca am culoarea rosie si gust usor picant, dar si ca am proprietati medicinale. Radicchio e numele meu si sunt italianca get-beget. Ciao!”

“Numele meu e Frisée, zisa si Danteluta, datorita frunzelor mele dantelate. Sunt foarte iubita pentru aportul de vitamine A, B, C si E, dar si pentru ca sunt simpatica.”

“Am fost botezata Eisberg de pe vremea cand eram transportata in SUA, invelita in gheata. Am o textura crocanta si contin multe vitamine si antioxidanti.”

Daca vrei sa afli si mai multe despre secretele unui look mereu "fresh", vino la McDonald’s sa faci cunostinta cu originalele: Ceasar, Primavera, BonTon si Greek.


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika