Setari Cookie-uri

5 hobby-uri care te ajuta sa-ti dezvolti personalitatea

Afla ca sunt anumite hobby-uri care, pe cat sunt de distractive, pe atat sunt de utile pentru dezvoltarea ta personala.

Sursa: Noifetele.ro

Timpul tau liber este limitat si nu mai stii cum sa impaci activitatile extracurriculare care dau bine in CV cu distractia alaturi de prietenii tai. Afla ca sunt anumite hobby-uri care, pe cat sunt de distractive, pe atat sunt de utile pentru dezvoltarea ta personala.

Echitatie. Pe langa faptul ca este un sport desfasurat in aer liber si care iti tonifica musculatura, echitatia dezvolta numeroase calitati sociale. Folosit si in terapia cu persoane cu dizabiltati, calaria este importanta pentru dobandirea si consolidarea increderii de sine. Fiind ca esti intr-o relatie directa si foarte apropiata cu un animal si cum fiecare actiune are o imediata reactie din partea animalului, poti invata sa socializezi si sa iti depasesti timidatea.

Calatoriile. Pe langa anualele vizite pana la litoral pentru a obtine un bronz frumos, ai putea sa incerci ca in fiecare vacanta si cat de des in weekend, sa vizitezi orase din Romania. Experienta personala, observatia la fata locului te vor ajuta sa intelegi mai bine si sa memorezi informatii istorice sau geografice.

Fotografia.
film developat
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.