Setari Cookie-uri

Numerologie: Cifra destinului, calcul si semnificatie

Numerologia este o stiinta oculta, utila in determinarea temperamentului unei persoane. Prin intermediul numerelor putem sa ne cunoastem mai bine, sa ne descoperim calitatile, defectele si destinul in viata.

Numerologia este o stiinta oculta, utila in determinarea temperamentului unei persoane. Prin intermediul numerelor putem sa ne cunoastem mai bine, sa ne descoperim calitatile, defectele si destinul in viata.

In numerologie ciferele principale sunt considerate 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 si cifrele maiastre 11 si 22. Afla numarul tau definitoriu in destinul vietii tale. Trebuie sa aduni numarul datei tale de nastere cu numarul corespunzator numelui tau. Calculeaza cifrele datei de nastere pana obtii un singur numar. Ca sa poti calcula cifra numelui tau ti-am pus la dispozitie un tabel pentru a sti ce numar ii corespunde fiecarei litere.

Cercetatorii din domeniul numerologiei considera definitoriu numele complet din certificatul de nastere. Asadar, nu se iau in calcul numele schimbate dupa casatorie sau prescurtarile.
A, S, J= 1 D, M, V =4 G, P, Y =7
B, K, T= 2 E, N, W =5 H, Q, Z =8
C, L, U=3 F, O, X = 6 I, R =9

Odata ce ai obtinut cele doua numere , insumeaza-le intre ele si o sa afli cifra care te defineste. De exemplu, pentru Popa Irina, nascuta pe 5.09.1982, calculam astfel:
Cifra numelui: 7+6+7+1+9+9+9+5+1=54; 5+4=9
Cifra datei de nastere: 5+0+9+1+9+8+2=34; 3+4=7
Cifra in destinul vietii 9+7=16; 1+6=7

Tainele numerologiei: Semnificatia cifrelor in destinul vietii

Numarul 1



1 este numarul Genezei. Prima cifra din numerologie descrie o personalitate puternica. Esti o persoana hotarata si energica, intotdeauna dornica sa iesi pe primul loc. Ambitia este calitatea ta definitorie, dar incapatanarea te indeparteaza deseori de la victorie. Greu de multumit, nu reusesti mereu sa te opresti la timp. Destinul vietii tale este presarat cu reusite dar si cu obstacole.

Trebuie sa ai mai multa rabdare. Invata sa fii mai ingaduitoare. Independenta nu o sa te ajute de fiecare data. Iti va fi de folos in cariera, dar iti va ingreuna comunicarea in viata de cuplu.

Numarul 2



2 este considerata cifra adevarului si a frumusetii. Este vazut ca un numar feminin negativ, dar totodata indica un caracter dual, deseori nehotarat. Sensibilitatea este calitatea definitorie a personalitatii tale. Esti o persoana entuziasta si comunicativa, dornica sa fie de folos in viata celorlalti. Acest lucru se intoarce uneori impotriva ta, deoarece exagerezi cu posesivitatea. Te victimizezi cand primesti reprosuri si cazi usor prada depresiilor. Trebuie sa dai dovada de tact, sa fii mai severa si rezervata. Depinzi prea mult de ajutorul celorlalti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.