Setari Cookie-uri

Numerologie: Cifra destinului, calcul si semnificatie

Numerologia este o stiinta oculta, utila in determinarea temperamentului unei persoane. Prin intermediul numerelor putem sa ne cunoastem mai bine, sa ne descoperim calitatile, defectele si destinul in viata.

Deseori proiectezi o imagine falsa, care iti distruge relatiile cu ceilalti. Invata sa daruiesti si dezvaluie-ti adevaratele sentimente. Destinul vietii te va rasplati pentru eforturile tale. Trebuie doar sa iti disciplinezi toleranta, sa iti reprimi instinctele negative.

numerologie semnificatia cifrelor in destinul vietii

Numarul 6



Cifra 6 indica o personalitate echilibrata. Esti o persoana hotarata si responsabila care apreciaza ordinea in viata. Nu iti plac jumatatile de masura. Ti-e frica de necunoscut si refuzi sa te aventurezi in viata. Alegi simplitatea, dar anumite experiente te-ar ajuta sa te dezvolti. Compasiunea si sinceritatea te transforma intr-o victima usoara pentru profitori. O sa petreci mult timp singura incercand sa cauti greselile din spatele esecurilor. Destinul vietii te va obliga sa inveti lectia autoapararii.

Numarul 7


Cifra 7 caracterizeaza o persoana vulnerabila. Ti-e teama sa iti exprimi emotiile si te simti cel mai bine in singuratate. Te confrunti cu probleme cand esti in centrul atentiei, deoarece te simti analizata cand esti privita. Trebuie sa ai mai multa incredere in tine. Nu-ti fie teama sa iti deschizi sufletul in fata persoanelor de incredere. Din prea multa prudenta comiti foarte multe greseli in viata.

Esti sceptica si putini reusesc sa-ti castige increderea. Trebuie sa te bucuri mai mult de frumusetea vietii. Sa cazi si sa te ridici pentru a invata sa distingi raul de bine. Exploreaza-ti firea analitica.

Numarul 8


Cifra 8 indica o persoana independenta. Judeci deseori dupa aparente si intimidezi cu usurinta prin caracterul dur. Esti o persoana incapatanata si ambitioasa. Un esec nu va face decat sa iti starneasca dorinta de a invinge. Destinul vietii te va culca de multe ori la pamant. Trebuie sa inveti sa astepti, sa ii tratezi cu seriozitate pe cei din jurul tau. Te poti transforma cu usurinta intr-un singuratic. Ai de ales mai multe cai din viata. Important este sa iti stapanesti impulsurile. Ascunzi o fire sentimentala.

Numarul 9


Cifra 9 defineste o persoana idealista si visatoare. Reusesti sa-ti construiesti singura norocul prin curaj si initativa. Infatisarea si carisma te ajuta sa obtii ce iti doresti. Te multumesti cu putin in viata, dar cu toate astea fericirea se lasa asteptata. Cand foarte sincera, cand intoleranta, nu reusesti sa te adaptezi. Trebuie sa triesti mai mult cu picioarele pe pamant.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.