Setari Cookie-uri

Numerologie: Cifra destinului, calcul si semnificatie

Numerologia este o stiinta oculta, utila in determinarea temperamentului unei persoane. Prin intermediul numerelor putem sa ne cunoastem mai bine, sa ne descoperim calitatile, defectele si destinul in viata.

Numarul 3


3 este o cifra plina de semnificatii. Indica talent, creativitate si o imaginatie bogata. Personalitatea ta este puternica si te ajuta deseori sa iesi la liman. Faci o impresie buna in general, dar nu poti sa ascunzi imaturitatea. Ai foarte multa incredere in tine si te arunci in valtoarea vietii fara sa tii cont de avertismente. Intampini probleme cand trebuie sa te concentrezi si esti luat pe nepregatite. Raspunzi imediat la provocari dar nu vei razbi fara disciplina. Curajul nu inseamna totul.

tainele numerologiei cifrele in destinul vietii

Numarul 4


Cifra 4 indica o persoana dificila si impulsiva. Personalitatea ta este plina de contraste. Rebela si nonconformista, nu accepti sa ti se impuna ceva. La polul opus, dai dovada de generozitate si iti doresti armonie in jurul tau. Trebuie sa inveti sa te controlezi, sa privesti viata intr-un mod strategic. Cel mai greu iti este sa te opresti la timp. Nu ti-e frica de necunoscut, dar deseori schimbarile te prind pe picior gresit.

Sub influenta cifrei 4, destinul tau se anunta plin de obstacole. Incertitudinea iti defineste activitatea in viata sentimentala. Ti-e greu sa te adaptezi, de aceea schimbi deseori locul de munca. Foloseste-te de inteligenta si atrage norocul de partea ta. Invata sa construiesti.

Numarul 5


Cifra 5 indica o persoana care iubeste aventura. Intotdeauna vei arata mai tanara decat esti. Esti mereu pe picior de plecare, te plictisesti usor si pleci inainte sa ceri explicatii. Pari superficiala la prima vedere si in viata o sa ai de pierdut din aceasta cauza. Excelezi in domeniul comunicarii si iti faci foarte usor prieteni. Iti place sa te distrezi; nu pui mare pret pe loialitate. Ai nevoie de disciplina daca vrei sa reusesti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.