Setari Cookie-uri

Advertorial (P) The Perfect Job

Aleg tocurile inalte in schimbul talpilor joase, aleg agenda in locul ipad-ului, aleg outlet-urile in locul magazinelor cu preturi nejustificate, aleg lucrurile simple in defavoarea celor complicate.

andreea meets ANDREEA

Merg la sala pentru ca trebuie, dorm mult si nu cred in diete. Nu imi pierd timpul cu oameni cu care nu am nimic in comun, cu ordinea si curatenia duse la extrem. Sunt andreea cu “a” mic, pentru ca sunt ‘scunda’ dar tin capul semet!’

‘ma numesc ANDREEA Ionita , marketing manager World Class Romania si sunt intr-un mariaj fericit cu cel mai sexy job. Din fericire am un sef cu opt packs si nu unul cu burta si impreuna incercam sa scoatem din banal cultura fitness-ului din Romania. Promovez mai mult decat “muschii pe banda”, impartasesc pasiunea si respectul pentru un corp frumos si sanatos celor peste 18.000 de membri si angajati World Class Romania, pentru care, the “naked truth” nu este eticheta vestimentatiei, ci faptul ca sub tricou se ascunde un activ pretios ce trebuie valorificat continuu, pentru o viata fit.

A FACE SPORT ESTE O RESPONSABILITATE FATA DE NOI INSINE NU O ALEGERE
Despre jobul perfect si despre imperativul trebuie (sa te misti), intr-un interviu critic “a meets A”.

a: Ai decis sa-ti pui singura intrebarile pentru a te asigura ca nu te vei bloca in raspunsuri, asadar voi incepe cu un cliseu: De ce tu in pozitia asta? Ce ai facut inainte de a ajunge la World Class?

A: Am inceput cu un job in care imaginea prima. In studentie (Finante Banci - ASE), am facut parte din Grupul Voua! Da, Blonda de la Voua si nu mi-e rusine sa recunosc! A fost o experienta din care am avut de invatat si care m-a ajutat sa ma autodepasesc. Atunci au fost multi carcotasi carora le-am dat “delete“ din lista personala, capabili doar sa critice OMUL si nu sa perceapa ROLUL.

Terminand studiile economice, dar neregasindu-ma in practica acestora (mi se parea ingrozitor de plictisitor), am pacalit putin sistemul, alegand o publicatie care macar suna a… financiar. Timp de 3 ani am fost PR manager si Project Manager Saptamana Financiara.

Pentru ca nu ma puteam opri din ”comunicare”, am bifat si agentia de publicitate, pana la venirea in World Class ocupand pozitia de senior account in THE GROUP - cel mai mare grup de comunicare din Romania. Timp de aproape 4 ani, am coordonat cu disciplina conturi mari precum: The Walt Disney Company, BCR, HP, COSMOTE, DHL etc. iar experienta cumulata a fost incomensurabila. Nu degeaba se spune ca agentia de publicitate e scoala vietii in comunicare. Soarta mi-a suras destul de repede (“persoana potrivita la momentul potrivit”), iar abordarea fresh si cei 7 ani in comunicare m-au adus la World Class. Experienta, siguranta cu care m-am prezentat la interviu, planurile de marketing pe care le-am pus pe masa in avans intr-o maniera “straightforward”, m-au facut sa merit acest loc in echipa World Class, si nu in ultimul rand sa castig si titlul angajatul anului, dupa doar 8 luni de munca.


Kudika
10 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.