Setari Cookie-uri

Advertorial (P) The Perfect Job

Aleg tocurile inalte in schimbul talpilor joase, aleg agenda in locul ipad-ului, aleg outlet-urile in locul magazinelor cu preturi nejustificate, aleg lucrurile simple in defavoarea celor complicate.

a: Ce inseamna JOB-ul perfect pentru tine?

A: Am vrut sa dezbat aceasta tema, nu pentru a atinge un cliseu sau pentru a culege niste laude. Am vrut sa arat ca se poate! Se poate sa fii trezit dimineata de catre cainele tau (nu de alarma) si sa vii spre serviciu cu el in lesa… dansand! La serviciu sa raspunzi la telefon, la mailuri, cu zambetul pe buze, din placere si nu pentru ca TREBUIE. Si da, dupa ce-mi inchei programul de lucru, tot smiley face sunt, pentru ca ma gandesc cu interes: oare ce voi face maine?

Acum mai multi ani, World Class era pentru mine ceva la care doar aspiram, destul de luxury, si nu la indemana oricui. Stiu ca primisem un voucher de o zi, si atunci mi se parea WOW! Acum ma bucur sa vad ca experienta World Class este parte din viata a peste 18.000 de iubitori de sport, si nu mai e perceputa drept fitza, ci o rutina..ce-i drept, extrem de placuta si motivanta, parte din viata de zi cu zi.
Nu in ultimul rand, cred ca jobul perfect este acela care iti lasa loc si pentru viata personala. Ma pot antrena in timpul serviciului, atata timp cat imi indeplinesc task-urile, si incerc sa nu depasesc orele de program, pentru a ma bucura si de familia mea, lucrand eficient in timpul orelor de lucru: nu tu pauze de tigara, nu tu pauze de barfa.


Kudika
10 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.