Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Babor Spa - In Jurul Lumii

Vino sa descoperi secretele frumusetii si ritualuri autentice la Silhouette - Centre de slabit si infrumusetare.Te invitam sa te relaxezi intr-o atmosfera calda, invaluita de ritualuri deosebite, ce te vor deconecta, iar stresul cotidian se va evapora, lasandu-ti corpul, mintea si sufletul intr-o armonie perfecta.

Khanya este un masaj corporal si facial a carui tehnici de realizare imprumuta valorile diverselor triburi africane, astfel incat se induce o stare naturala, exotica, mistica si pura. Initierea masajului se face cu doua maracas (maciuci din lemn de marula) cu rol de a intari legatura cu pamantul, de a creste potentialul energetic si de a intari mecanismul de protectie. Urmeaza apoi miscarile manuale si partea faciala, unde se aplica doua masti asemeni africanilor. In tratament se foloseste sarea de mare, pentru un efect de curatare si purifiere, in linie de val si in forma de cerc – simbol al renoirii si perfectiunii.

Masajul original din Asia, Scen Taode, reda relaxarea, fiind destinat sa trezeasca toate simturile. Masajul echilibreaza energia “chi” (energia vietii) prin pietrele naturale utilizate, aromoterapie, si manevrele manuale. Pietrele cu care se realizeaza masajul sunt pietre vulcanice, modelate de apa.
Caldura vindecatoare a pietrelor patrunde profund in masa musculara, oferind o senzatie inedita, masajul cu pietre calde ajuta la deblocarea si reechilibrarea energetica a organismului si la relaxare absoluta.

Tratamentul Shadiva este specific indian, cu ritual inspirat din filosofia ayurveda (stiinta unei vieti lungi, fericte). In Ayurveda persoanele sunt impartite in 3 doshe (caracteristici): dosha vata, dosha pitta si dosha kapha.

Vata (aer si apa) este o persoana slaba, cu o piele subtire, capabila sa invete repede, ce se ghideaza dupa principiul miscarii.Dosha pitta (foc, principiul schimbarii) caracterizeaza o persoana energica, echilibrata din punct de vedere fizic, comportamental.Kapha imbina principiul nutritiei si protectiei (pamant si apa) si este caracteristica persoanelor solide, cu piele groasa, articulatii puternice, ce nu ies in evidenta. In functie de aceste doshe se foloseste cate un ulei de masaj specific. Masajul indian consta din neteziri, presiuni si framantari ale partilor moi ale corpului incepand cu fata si terminand cu membrele superioare si inferioare.

Tratamenul Beleza do Brasil foloseste ingrediente active obtinute din plante medicinale pentru ingrijirea pielii, care reflecta vigoare si energie. Acest tratament reproduce un mixt de dusuri energizante tipice pentru padurile tropicale. Spray-uri tropicale revigorante alterneaza cu elemente de incalzire si masaj de curatare cu bureti pentru a curata si reinnoi pielea. La final se realizeaza un masaj total, ce ajuta la relaxarea muschilor si elimina tensiunea. Parfumul stimulator al tratamentului trezeste pofta de viata. Pielea este intens hidratata, nedeta si matasoasa.

Va invitam la Silhouette – Centre de slabit si infrumusetare. Toti cei care ne trec pragul beneficiaza nu doar de tratamente si atentia plina de grija a terapeutilor nostri, ei traiesc adevarate experiente transformatoare. Invaluiti de ambianta magica, tratati cu blandetea si daruirea profesionistilor, rasfatati de arome, muzica si culoare, veti calatori intr-o lume din care reveniti mai odihniti, linistiti si cuprinsi de seninatate!


Kudika
11 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.