Vorbim din ce in ce mai des de viata sanatoasa. De sedentarism sau de miscare, de junk food sau de hrana sanatoasa si constientizam pe zi ce trece ca trebuie sa depunem mai multe eforturi in aceasta directie.

Aceasta este o formula noua si imbunatatita, special realizata pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii generale a pisicii tale, cu rezultate vizibile atat in prezent cat si in viitor. Cele trei ingrediente cheie: prebioticele, antioxidantii si drojdia incep sa actioneze la nivelul intestinului, raspandind beneficiile la nivelul intregului organism al pisicii, pentru a sustine sistemele naturale de aparare ale acesteia, in special cel imunitar. Purina ONE cu formula Actilea activeaza potentialul maxim al celor 4 sisteme naturale de aparare ale pisicii tale: sistemul imunitar, digestiv, piele si blana si sistemul urinar.

Nu-ti vine sa crezi? Raspunde provocarii Purina ONE trei saptamani si vei vedea cu ochii tai diferenta. Hraneste-ti pisica exclusiv cu Purina ONE si vei avea o pisica vizibil mai sanatoasa! Pentru detalii suplimentare intra pe www.purinaone.ro.

  • Kudika

    Rutina de seară pentru pielea deshidratată și stresată

  • Kudika

    Lenjeria intimă: de ce să ții cont pentru a alege produse confortabile

  • Kudika

    Ilona Brezoianu, detalii despre noul iubit. Cum se împacă...

  • Kudika

    GYMBOLAND Promenada se reinventează: un nou design și o strategie...

  • Kudika

    Livada cu stele – 3 zile de festival cu muzică, recreere și fapte...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...