Setari Cookie-uri

Jurnal de calatorie: Londra prin ochii mei

Calatoriile surpriza reprezinta cu siguranta un motiv de bucurie!

Surprizele neplanificate sunt intotdeauna cele mai frumoase. Cand ti se ofera oportunitatea sa calatoresti, sa faci o plimbare intr-un oras deosebit pentru a viziona in premiera o colectie vestimentara, te cuprinde brusc bucuria. De fapt, fericirea si nerabdarea se impletesc si iti doresti sa ajungi cat mai repede la destinatie.

Este o senzatie speciala pe care am experimentat-o in urma cu cateva zile. Kudika a fost invitata sa participle la lansarea colectiei New Look toamna-iarna 2012/2013. Brandul britanic ne-a dat intalnire, asadar, pe strazile cosmopolite ale Londrei, pentru a-i admira propunerile pentru sezonul viitor. Raspunsul meu pozitiv nu s-a lasat deloc asteptat si am fost entuziasmata sa dau curs invitatiei primite.

M-am pregatit temenic pentru prima mea vizita in Londra dar si pentru primul zbor cu avionul. De asemenea, cu ochii pe tendinte, incercam deja sa imi imaginez colectia pe care aveam sa o descopar in mai putin de o saptamana.

Citește și:

Londra

Contrar asteptarilor, zborul a fost placut si linistit. Ba chiar am admirat norii pufosi pe geamul avionului, desi la plecare ploaia din aeroport mi-a creat ceva emotii. Seara am aterizat cu bine. Ma asteptam la o vreme capricioasa dar Londra ne-a intampinat cu un aer cald si o forfota placuta. Am captat rapid cu privirea cateva instantanee ale strazilor frumos iluminate, care surprindeau in mod placut atmosfera speciala a noptii. A doua zi, aveam sa ma bucur de o plimbare indelungata. Zis si facut.

Dis- de-dimineata, inaintea micului dejun, am pornit putin in recunoastere pe strazi. Am poposit pentru cateva minute in Regent Park, apoi m-am intors grabita sa imi reorganizez tinuta pentru zi. Urma momentul mult asteptat: intalnirea cu designerii New Look si vizionarea colectiei.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.