Setari Cookie-uri

Jurnal de calatorie: Londra prin ochii mei

Calatoriile surpriza reprezinta cu siguranta un motiv de bucurie!

Am intuit sursele de inspiratie dar am dorit sa aflam mai multe despre conceptul care a stat la baza colectiilor. Designerii prezenti la eveniment au fost incantati sa ne ofere explicatii amanuntite.

New Look toamna iarna

Prin urmare, brandul New Look promoveaza in noul sezon o femeie universala, moderna, dornica sa se metamorfozeze prin intermediul hainelor. Poate fi agresiva si plina de personalitate sau eleganta si romantica. Nu are nevoie de paiete pentru a fi stralucitoare. Culorile neon, broderiile si printurile in stil aztec sau baroc ale puloverelor tricotate o pot transforma intr-un personaj desavarsit chiar si in timpul zilei.

New Look toamna iarna Mi-am imaginat o combinatie intre romantic si provocator in timpul serii. Ziua, as imbratisa cu siguranta un pulover supradimensionat pufos si o pereche de jeansi drepti. Bineinteles, mi-au venit multe alte combinatii in minte si astept cu nerabdare sa gasim in magazinele noastre colectia pentru a experimenta in voie tinutele.

Citește și:

Cu siguranta v-am starnit si voua curiozitatea si nu o sa va mai ofer alte detalii. Va las bucuria de a descoperi singure surprizele New Look. Mai avem de asteptat pana spre sfarsitul verii dar pana atunci promit sa va tin la curent cu noutatile.

Bineinteles, daca vreti sa va pregatiti deja lista de shopping, puteti sa admirati pe Kudika o parte din piesele vestimentare expresive.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.