Setari Cookie-uri

Jurnal de calatorie: Londra prin ochii mei

Calatoriile surpriza reprezinta cu siguranta un motiv de bucurie!

Categoric, a fost o experienta deosebita. Intr-un final ne-am desprins de colectie pentru a face si o scurta plimbare pe strazile Londrei. Vremea a tinut cu noi, soarele ne-a zambit pana spre inserat. Am pornit la plimbare spre Oxford Street, una din strazile binecunoscute pentru varietatea magazinelor.

London Eye Totusi, am cedat impulsului de petrece prea multa vreme la shopping si, cu harta in mana, am incercat si un alt traseu. Plimbarea scurta s-a transformat, in final, intr-una prelungita dar a meritat din plin.

Big Ben

Pe negandite am ajuns la Buckingham. Soarele ademenitor ne-a indemnat sa descoperim mai multe dintre surprizele Londrei.

In mai putin de o ora admiram de pe malurile Tamisei Big Ben-ul si London Eye, care ne zambea complice. La intoarcere, in drumul spre hotel, ne-am imbarcat intr-un autobuz etajat.

Celebrele autobuze londoneze rosii coloreaza strazile si ofera o priveliste superba.

Citește și:

Astfel, am admirat de sus si alte obiective turistice. In minte, mi-am notat deja statiile la care trebuie sa cobor data viitoare cand o sa ajung din nou la Londra. Da, voi reveni cat mai curand! Este un oras impresionant care merita descoperit pas cu pas.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.