Setari Cookie-uri

Jurnal de calatorie: Londra prin ochii mei

Calatoriile surpriza reprezinta cu siguranta un motiv de bucurie!

Inca de la intrarea in show-room ne-au intampinat zambitoare o parte dintre gazdele evenimentului care ne-au condus la locul mult asteptat. Prezentarea a constat intr-o expozitie a tinutelor vestimentare ale colectiei toamna-iarna. Nici nu se putea mai bine! M-am bucurat la gandul ca vom avea ocazia sa admiram indeaproape texturile si detaliile materialelor.

Londra New Look

Am vazut intai accesoriile: pantofi, genti si bijuterii, cu un design cat mai variat care mi-au furat privirea si m-am apucat sa le cercetez indeaproape. In mod cert, tintele, pielea neagra si pietrele colorate vor face furori la toamna. Intre accesoriile de inspiratie rock am remarcat si imprimeuri florale, animal print dar si accesorii hippie, pene colorate sau cerceii lungi. Bineinteles ca m-am indragostit de aceasta combinatie: tenesii sport cu imprimeuri si geanta din material textil cu flori.

Citește și:

N-am ramas indiferenta nici in fata colierelor statement. Chiar daca nu sunt o fana a paietelor, trebuie sa recunosc, mi-au placut foarte mult structurile glitter. Mi le-am imaginat imediat pe o rochie simpla sau la baza unui top. Colierele tip guler sunt la moda in sezonul urmator si colectia de accesorii New Look abunda de modele masive, cat mai variate. Poze, probe la oglinda, multe zmbete si voie buna, cu greu ne-am despartit de accesorii pentru a vedea si colectia de haine. Intr-un final, am pasit spre celelalte piese vestimentare.

colectie New Look

Am remarcat stiluri diferite, influente goth, tinte metalice, impletite cu rochii feminine din voal si imprimeuri etnice, inspirate din diferite culturi. Mi-a placut mixul de texturi. In general, ma inspira combinatiile contrastante care iti lasa imaginatia sa zboare. Tricotajele mi-au placut dintotdeauna, deci mi-am indreptat atentia catre puloverele voluminoase. De asemenea, am remarcat si cardigane mantou, usor de purtat peste o tinuta smart casual. Pentru tinutele de cocktail am avut de ales intre rochii negre de piele sau rochii diafane brodate cu paiete. Nu au lipsit nici voalurile fluide imprimate, care complimenteaza excelent feminitatea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.