Setari Cookie-uri

'Reteta fericirii' vazuta prin ochii lui Picasso

Secretele fericirii in viziunea lui Picasso!

O viata fericita ne ajuta sa evoluam pe plan spiritual, sa descoperim persoana adevarata care salasuieste in interiorul nostru si sa imbunatatim relatiile pe care le avem cu cei dragi. Iata care sunt 9 cele mai importante ingrediente pentru o viata fericita in viziunea marelui Picasso:

Primul ingredient pentru o viata fericita: RELAXAREA

ingredient pentru o viata fericitaIn primul rand, lasa deoparte toate acele cifre ce nu sunt indispensabile vietii tale: varsta, greutatea, talia... Doar medical tau trebuie sa fie preocupat de ele deoarece este platit pentru acest lucru. In schimb, petrece-ti timpul cu prietenii veseli si fereste-te de persoanele pesimiste.

reteta fericirii Picasso

Al doilea ingredient pentru o viata fericita: INVATAREA

Nu inceta niciodata sa inveti, indiferent ce. Lucreaza pe calculator, mestereste ceva, gradinareste etc. Nu iti lasa creierul neocupat deoarece o minte nefolosita este sediul Diavolului materializat sub mai multe forme, in special a bolii Alzheimer.

Citește și:

Al treilea ingredient pentru o viata fericita: RASUL

Razi cat de des si cat de mult poti. Chiar si de tine insuti/insati! Daca exista momente cand lacrimile curg pe fata ta si esti cuprins de tristete, accepta, sufera si continua sa mergi mai departe, intotdeauna cu capul sus.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.