Setari Cookie-uri

Ajutor! Feminitatea pe cale de disparitie

Cele mai importante aspecte de care orice femeie trebuie sa tina cont pentru a te propulsa direct in VARF!

Buna draga mea,

Numele meu este Theona Balan si sunt autorea siteului femeiadesucces.ro – si imi doresc o lume a femeii mai buna.

Se poarta femeile dure, femeile atotputernice, independente, femeile vanator, adevarate amazoane. Este demodat sa te inrosesti pana in varful urechilor de placere sau de sfiiciune, sa ai gesturi neobisnuite prin delicatetea si simplitatea lor, sa vrei afectiune, sa ceri protectie unui barbat sau sa o accepti cand acesta ti-o ofera.
feminitate sursa foto: shutterstock.com

Femeia secolului XXI nu isi mai permite sa aiba momente de slabiciune. De ce?
Cred ca s-a ajuns aici pentru ca femeile nu mai sunt tratate cum se cuvine de un barbat.
Auzim tot mai des in ziua de azi de femei inselate, femei santajate, femei cu copii parasite de sot pentru alta cu 20 de ani mai tanara, femei tratate fara respect sau mai rau femei abuzate. Din aceasta cauza tot mai multe femei vor sa devina independente pe toate planurile pentru a nu fi nevoite sa treaca prin situatii de acest gen.

Citește și:

Chiar si in ziua de azi, femeile au de luptat din greu pentru a se face auzite si dau din coate pentru a face cariera. Poti sa crezi ca inca mai exista barbati care considera ca locul femeii este la cratita?!
Poate de aceea masculinitatea a devenit idealul societatii de astazi. Ajutor!! Feminitatea pe cale de disparitie!

Cu toate acestea fac un apel catre voi, dragele mele femei: putem fi puternice si independente dar si frumoase si feminine in acelasi timp!

Femeia secolului XXI poate sa le aiba pe toate….si merita sa aiba tot ce isi doreste. Cariera, Familie, Dragoste, Succes

Noi, femeile avem un mare avantaj in fata barbatilor: FEMINITATEA si folosita corespunzator aceasta combinatie poate suci mintea oricarui barbat.

Noi suntem reprezentantele sexului frumos.
Chiar sunt convinsa ca nu exista femeie urata. Trebuie doar sa dam putin mai multa atentie acestui tot care il reprezinta femeia frumoasa din noi, din fiecare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.