Setari Cookie-uri

Ajutor! Feminitatea pe cale de disparitie

Cele mai importante aspecte de care orice femeie trebuie sa tina cont pentru a te propulsa direct in VARF!

5. Aspect ingrijit si feminin

Parul: Fii atenta si la acest aspect. Daca ai parul tocit, nevopsit, sau nearanjat poate strica tot. Unghiile: manichiura trebuie sa fie mereu impecabila. Nu trebuie sa fie roase, nu foarte lungi sau cu oja sarita sau in culori tipatoare. Un alt aspect pe care eu il consider important si de care am vazut ca multe femei uita este: parul de pe corp. Multe dintre noi nu au norocul de o piele fina de la natura, insa exista foarte multe metode pentru eliminarea parului nedorit. Nu e nimic mai urat decat o femeie cu par pe maini sau cu mustata. Nu neglijati acest aspect.

6. Vocabularul si educatia

Nu poate fi nimic mai urat pentru o femeie decat un limbaj vulgar, strident sau nepotrivit. Este important de asemenea si tonul vocii pe care il folosesti.

Dupa parerea mea, frumusetea nu incepe cu fata sau cu silueta, ci cu mintea. Daca poti invata sa iti folosesti muntea cu aceeasi usurinta cu care iti folosesti puful de pudra vei deveni cu adevarat frumoasa” Sophia Loren

Citește și:

7. Misterul

O femeie nu va spune niciodata tot ceea ce stie, tocmai pentru ca asta o face atat de frumoasa. Ea nu va fi o carte deschisa, va sti sa pastreaze ceva doar pentru cel care va sti cum sa o descopere asa cum merita.

8. Increderea in tine

Nu trebuie sa fii cea mai frumoasa sau sa hainele ii cele mai scumpe. Daca emani incredere prin toti porii si esti sigura pe tine, LUMEA E A TA.

TRUC: Dimineata inainte de plecare priveste-te in oglinda si spune: “eu sunt frumoasa, sunt inteligenta si pot sa realizez orice imi propun in aceasta azi.” Functioneaza!

9. Fii naturala! Less is more!

Tu ce parerea ai? Mai putem “salva” feminitatea? Cum ar trebui sa fie femeia secolului XXI?
Pana saptamana viitoare te imbratisez cu drag,

Theona

PS: Ma poti gasi pe https://femeidesucces.ro si tot aici poti citi si Caracteristicile femeii de succes

Citește și:

Sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.