Setari Cookie-uri

Ajutor! Feminitatea pe cale de disparitie

Cele mai importante aspecte de care orice femeie trebuie sa tina cont pentru a te propulsa direct in VARF!

Cele mai importante aspecte de care orice femeie trebuie sa tina cont pentru a te PROPULSA direct in VARF!

1. Atitudinea conteaza!

Fii eleganta prin gesturi si atitudine. Paseste usor si leganat, dar sigura pe tine, iar un suras discret sa il poti oferi oricand si in orice imprejurare. O femeie in adevaratul sens al cuvantului este o opera de arta. Ca orice opera de arta, femeia se vrea admirata, stie sa se puna in valoare, stie sa isi foloseasca farmecul sau ca sa atraga priviri, o femeie este capabila sa “doboare” un barbat doar printr-o clipire din genele ei lungi si arcuite.

2. Fii autentica!!

Unele femei adopta o atitudine blazata. Se prefac plictisite, crezand ca asta le face mai sofisticate. Femeia de success nu este niciodata plictisita, si in nici un caz nu este plictisitoare. Nu se da niciodata drept altcineva.

Citește și:

3. Bun gust!

Alege intotdeauna imbracamintea care iti vine bine si care te avantajeaza nu neaparat cea care este la moda. Eu prefer oricand o rochie. Sunt atatea modele de rochii sigur vei gasi si tu unul care sa iti placa si sa te avantajeze. O poti purta si vara cu sandale si iarna cu dresuri si cizme sau botine. Rochia merge perfect la orice ocazie atâta vreme cât este modelul potrivit. Este atat de comod si rapid sa te imbraci in rochie incat nu inteleg de ce nu am face-o. Daca nu purtam noi rochii atunci cine?

4. Pantofii cu toc

Ar trebui sa fie un element nelipsit din tinuta unei femei (bineinteles cu mici exceptii). Un picior inalt si zvelt, pus in evidenta de un pantof rafinat, cu toc cui, nu va lasa indiferent niciun barbat. Te transformi in diva de pe podium. Pantofii cu toc subtiaza piciorul, iar silueta devine mai feminina si eleganta. Mai inalta, mai frumoasa, mai sexy! Starea de spirit se imbunatateste. Te simti frumoasa, te simti speciala, te simti mai feminina si mai fericita cu tine. Automat, capeti mai multa incredere in fortele proprii, curaj sa mergi mai departe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.